Η Ομοσπονδία Λογιστών καταδικάζει τη μη χορήγηση βίζας στον ΓΓ της ΠΣΟ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών καταδικάζει τη Μη χορήγηση βίζας στον Γενικό Γραμματέα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, Γεώργιο Μαυρίκο.

 Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απαγορεύει την είσοδο στον Γ.Γ. της ΠΣΟ τον Μάρτιο του 2018 για να παραστεί σε εκδήλωση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, όπου είναι μόνιμος εκπρόσωπος της ΠΣΟ, και για να συμμετάσχει σαν κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συνδικαλιστική συνάντηση Συνδικαλιστικών οργανώσεων μελών και φίλων της ΠΣΟ που θα γίνει τον ίδιο μήνα στην πόλη του Λος Άντζελες στις ΗΠΑ.

 Τεράστιες οι ευθύνες του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, αλλά και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ούτε θέλουν ούτε μπορούν να εξασφαλίσουν το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών της Ελλάδας στις ΗΠΑ.

Γνωρίζουμε καλά τον φόβο των Κυβερνήσεων των ΗΠΑ για την ισχυροποίηση του αγωνιστικού συνδικαλιστικού κινήματος των Εργαζομένων στις ΗΠΑ. Η στάση αυτή είναι ένα ακόμα περιστατικό στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενη των ΗΠΑ.

 Απαιτούμε να χορηγηθεί η νόμιμη βίζα στον Γενικό Γραμματέα της ΠΣΟ και να σταματήσουν οι διακρίσεις σε βάρος των στελεχών του διεθνούς, ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

 

  Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

1η Μάη απεργούμε! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!  Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30π.μ στο Πασαλιμάνι!  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά: Όλοι στην Απεργία 1η Μάη

1 ΜΑΗ ΔΕΝ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση και τη πορεία ειρήνης

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου με επιτυχία η δράση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου στα...