Η Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργών καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια την τιμωρία φαντάρου γιατί μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΚΙΔΕ καταγγέλλει στους εργαζόμενους του κλάδου την απαράδεκτη ενέργεια, την τιμωρία συναδέλφου από τη μονάδα που υπηρετεί γιατί μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

Καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να εκφράσουν την καταδίκη τους για την απαράδεκτη αυτή δίωξη, την καταστρατήγηση του δικαιώματος του συναδέλφου να εκφράσει δημόσια την αντίθεση του στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που αποτελούν κίνδυνο θάνατο για το λαό και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Οι συνάδελφοι μας, τα παιδιά των συναδέλφων που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία είναι του λαού παιδιά και τα λαϊκά, πατριωτικά συμφέροντα υπερασπίστηκε ο συνάδελφος με την ομιλία του στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

Τα συμφέροντα των εργαζομένων, του λαού είναι ενάντια στις επιδιώξεις των επιχειρηματικών ομίλων και των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, ενάντια στα αιματοβαμμένα συμφέροντα των γερακιών του πολέμου ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και το νέο μακελειό που επιφυλάσσουν για το λαό της Συρίας, ενάντια στη χρησιμοποίηση της χώρας μας ως ορμητήριο τους, την απειλή γενίκευσης του ιμπεριαλιστικού πολέμου.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Γιατί την ίδια στιγμή που κάνει επιθεώρηση μονάδων με τη συνοδεία των φασιστών της Χρυσής Αυγής, που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα τεράστιο ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο, που κόβει μισθούς και συντάξεις για να χρηματοδοτεί τους ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς και τις αποστολές εκτός συνόρων, τιμωρείται ο στρατιώτης που ανέδειξε ότι ο Ελληνικός λαός δεν έχει να κερδίσει τίποτα από την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους ανταγωνισμούς μεταξύ ΗΠΑ, Βρετανίας, Γαλλίας, Ρωσίας και άλλων, για τις ενεργειακές πηγές και τους δρόμους μεταφοράς, τους πολεμικούς σχεδιασμούς των Ιμπεριαλιστών.

Δυναμώνουμε την πάλη μας ενάντια στην πολιτική που γεννά την εκμετάλλευση και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Απαιτούμε την απεμπλοκή της Ελληνικής κυβέρνησης από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ. Καμία διευκόλυνση, ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών. Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιωτικοί από αποστολές εκτός συνόρων.

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...