Η Διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου καταγγέλλει την απίστευτη κοροϊδία , τον εμπαιγμό σε βάρος των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας καταγγέλλει την απίστευτη κοροϊδία , τον εμπαιγμό σε βάρος των εργαζομένων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, από την Κυβέρνηση και τον αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας , ως προς την καταβολή του περιβόητου επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας .

Πάμπολλες φορές ο αναπληρωτής Υπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα λύσει το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και συνεχώς αποδεικνύεται ότι κερδίζει χρόνο κοροϊδεύοντας τους εργαζόμενους . Μετά μάλιστα και από αυτό που όλοι είδαμε από τις τηλεοράσεις , τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να μας αποκαλεί πελάτες και να εξαγγέλλει εξοπλιστικά προγράμματα , στην καμπούρα του ελληνικού λαού , όλοι αντιλαμβανόμαστε γιατί οδεύουν προς παραπέρα συρρίκνωση ή και κλείσιμο , σχεδόν όλες οι Πολεμικές Βιομηχανίες (ΕΛΒΟ , ΕΑΣ κ.λ.π.)

Οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ και του Κλάδου συνολικότερα πρέπει να σταθούν αγωνιστικά απέναντι στην πολιτική της Κυβέρνησης , που αφαιρεί από τους μισθούς και τις συντάξεις , που προσθέτει φόρους , που μας γονατίζουν συνολικά όλους και όλα αυτά για να τονωθεί η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων .

Το Συνδικάτο μας καλεί τους εργαζόμενους στα ΕΑΣ να μην δείξουν άλλη ανοχή στον αποδεδειγμένο εμπαιγμό τους , να πάρουν την υπόθεση της οργάνωσης της πάλης στα χέρια τους και μαζί με το ταξικό κίνημα να διεκδικήσουν και άμεση καταβολή και με αναδρομικότητα του ανθυγιεινού επιδόματος , υπογραφή Επιχειρησιακής Σ.Σ.Ε. με αυξήσεις στους μισθούς . Να απαιτήσουμε να σταματήσουν τα Νατοϊκά Εξοπλιστικά , να σταματήσουν οι εισαγωγές πολεμικού υλικού , να αναπτυχθούν προς όφελος του λαού και της άμυνας της χώρας οι Πολεμικές Βιομηχανίες , παράγοντας και άλλα προϊόντα που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του λαού μας .

Τέλος απαιτούμε από την Διοίκηση των ΕΑΣ την άμεση καταβολή του ανθυγιεινού επιδόματος στους εργαζόμενους , όπως είχε άλλωστε δεσμευτεί ότι θα το καταβάλλει σε κάθε περίπτωση .

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Κινητοποίηση στο Υπ Παιδείας 29 Απρίλη

Τη Δευτέρα 29/4 στις 11.00 π.μ., ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στο Υπουργείο...

Ταξική Ενότητα Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων: Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή του δώρου Πάσχα

Το δώρο Πάσχα είναι κατάκτηση των εργαζομένων! Δεν είναι δώρο από τους εργοδότες , είναι...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Δελτίο Τύπου για τις Άδειες της PwC

Για άλλη μια φορά η εργοδοσία της PwC εξακολουθεί να μας εκπλήσσει, δυστυχώς δυσάρεστα...