Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Αττικής καταγγέλλει την νέα δολοφονική επίθεση του κράτους του Ισραήλ στον Παλαιστινιακό λαό.

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΕΛΕΠΑ καταγγέλλει την νέα δολοφονική επίθεση του κράτους του Ισραήλ στον Παλαιστινιακό λαό.

Το Ισραήλ με τις πλάτες των ΗΠΑ και της ΕΕ συνεχίζει το έγκλημα ενάντια σε έναν λαό που διεκδικεί νόμιμα και δίκαια το δικαίωμα να έχει τη δική του πατρίδα, το δικό του κράτος, ανεξάρτητο, κυρίαρχο, δίπλα στο Ισραήλ, στα όρια του 1967 και με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον παλαιστινιακό λαό, καταγγέλλουμε τη στάση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μέσω του υπουργείου Εξωτερικών αρνείται να καταδικάσει αυτή τη σφαγή, εξισώνοντας το θύτη με το θύμα, συμπλέοντας με την ΕΕ που αναγνωρίζει στο ισραηλινό κράτος το δικαίωμα στη χρήση βίας κατά των διαδηλωτών αρκεί να μην είναι δυσανάλογη.

Συμμετέχουμε και σας καλούμε στη εκδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 18 Μάη, στις 6,30 μμ στην αίθουσα του συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β πίσω από την Μητρόπολη).

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με θύματα τους λαούς της Παλαιστίνης, της Συρίας, της ευρύτερης περιοχής.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

1η Μάη απεργούμε! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!  Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30π.μ στο Πασαλιμάνι!  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά: Όλοι στην Απεργία 1η Μάη

1 ΜΑΗ ΔΕΝ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση και τη πορεία ειρήνης

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου με επιτυχία η δράση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου στα...