Ευχαριστήριο Μήνυμα της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Στις Οργανώσεις που εξέφρασαν Διεθνιστική Αλληλεγγύη

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, οργανώσεις, ομοσπονδίες και Συνομοσπονδίες από όλο τον κόσμο, που στήριξαν και εξέφρασαν την Αλληλεγγύη τους στην Απεργία της 12ης Νοέμβρη.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Απεργία σημείωσε σημαντική επιτυχία, ενώ πραγματοποιήθηκαν πάνω από 70 Απεργιακές Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων από όλους του κλάδους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Στο ΠΑΜΕ έφτασαν δεκάδες μηνύματα στήριξης και Αλληλεγγύης από οργανώσεις από ολόκληρο τον κόσμο. Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τις δυνάμεις της ΠΣΟ σε Τουρκία και Νότιο Αφρική για τις ξεχωριστές τους πρωτοβουλίες Αλληλεγγύης στον αγώνα μας. Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές του αγώνα των εργαζομένων σε κάθε χώρα η Διεθνιστική Αλληλεγγύη αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την νίκη της εργατικής τάξης. Γνωρίζουμε ότι αυτές οι δράσεις, από Εθνικές Συνομοσπονδίες, ως κινήσεις απλών συνδικαλιστών, εργαζομένων, δεν γίνονται τυχαία, αλλά είναι αποτέλεσμα των αγωνιστικών, ταξικών δεσμών που οικοδομούνται από την μεγάλη οικογένεια των ταξικών, αγωνιστικών συνδικάτων, της ΠΣΟ.

Το ΠΑΜΕ, με δύναμη από την χθεσινή μεγάλη Απεργία αναλαμβάνει το καθήκον να πάρει νέες πρωτοβουλίες συντονισμού και κοινής δράσης των αγωνιστικών συνδικάτων, ειδικά στην Ευρώπη για την ενδυνάμωση του ταξικού κινήματος και της ΠΣΟ.

Η Απεργία της 12ης Νοέμβρη ήταν μόνο η Αρχή.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

 

 

Περισσότερα

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...