Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου : Καταγγελία για την Βιομηχανία Διώξεων ενάντια στους αγωνιζόμενους μεταλλεργάτες της ζώνης

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου καταδικάζει τις δικαστικές διώξεις σε βάρος του Συνδικάτου μετάλλου Πειραιά και συμπαραστέκεται στους διωκόμενους συναδέλφους.

Μέσα από τις συνέχεις και επαναλαμβανόμενες δίκες προσπαθούν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των πρωτοπόρων εργατών, να εξοντώσουν οικονομικά το σωματείο.

Είναι η συνέχεια της δουλειάς που έχουν ανοίξει οι εργολάβοι, με το κράτος και τα μαύρα σκυλιά, τους χρυσαυγίτες. Όταν ο Φασίστας Παππάς μιλούσε εκ μέρους της εργοδοσίας ότι θα εξαφανίσει το ΠΑΜΕ από την ζώνη, θα είχε την κατάλληλη ενημέρωση από τα αφεντικά του.

Αν το ταξικό κίνημα το σταματούσαν τα δικαστήρια και οι φυλακές τότε  θα ήμασταν ακόμα στον μεσαίωνα. Θέλουν έστω και τώρα να τον επιβάλλουν για τους μεταλλεργάτες της ζώνης. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

Απαιτούμε την άμεση αναστολή των δικαστικών διώξεων. Οι δικαστές να πάνε να κυνηγήσουν αυτούς που δεν πληρώνουν για μήνες τα μεροκάματα, αυτούς που «νόμιμα» έκλεψαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, τους φασίστες που σφάζουν ανθρώπους και τους αφήνουν ελεύθερους.   

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

         

Περισσότερα

Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας: 1η Μάη Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας «Η Αναγέννηση» μαζί με τον Σύλλογο...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του κόσμου θα κερδίσουν!

1η Μάη 2024 Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του...

Κοινό ψήφισμα συνδικαλιστικών οργανώσεων στο χώρο της δικαιοσύνης ενάντια στο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του δικαστικού χάρτη

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ...