Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου : Αλληλεγγύη στους απεργούς της επιχείρησης ΖΑΒΕΛ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, καταγγέλλει τις προσαγωγές και συλλήψεις του Προέδρου και της γραμματέας του σωματείου των εργαζομένων στην επιχείρηση ΖΑΒΕΛ.

Οι συνδικαλιστές συμμετείχαν στην περιφρούρηση της απεργίας στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Σχηματάρι και η αστυνομία τους προσήγαγε μετά από μήνυση της εργοδοσίας.

Η τρομοκρατία δεν πέρασε και η απεργία συνεχίζεται κανονικά.

Η Κυβέρνηση ακολουθεί κατά γράμμα το «Νόμος είναι το δίκιο του εργοδότη» είναι η συνέχεια της προσπάθειας που έκανε ο πρωθυπουργός στην Αμερική να πείσει τους γιάνκηδες να «επενδύσουν» στην Ελλάδα, τώρα προσπαθούν να τους δείξουν ότι το κράτος θα είναι σταθερό στην υπεράσπιση των συμφερόντων τους, θα κόβουν όποιο κεφάλι πάει να σηκωθεί, ενώ ετοιμάζουν και την παραπέρα ποινική δίωξη των απεργιών με την κατάργηση του δικαιώματος στην Απεργία.

Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες οι συνάδελφοι.

Να γίνουν δεκτά όλα τα αιτήματα της απεργίας τους που μέσα σε άλλα είναι να παρθούν πίσω οι απολύσεις, να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους , να υπογραφεί επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση κ.λ.π

Στους νέους μεγάλους αγώνες της τάξης μας θα συντριφτεί Κάθε προσπάθεια παρεμπόδισης από το αστικό κράτος γιατί ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...