Εργατικό τουρνουά ποδοσφαίρου 2012

Δημοσιεύτηκε στις

ΔελτίοΤύπου

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Δηλώστε συμμετοχή στο νέο εργατικό τουρνουά ποδοσφαίρου
Με παρακαταθήκη την περσινή εμπειρία από το εργατικό τουρνουά ποδοσφαίρου, η Γραμματεία Νέων καλεί τους εργάτες, τις νέες φουρνιές της εργατικής τάξης, τους σπουδαστές, σε μαζική συμμετοχή στο φετινό εργατικό τουρνουά.

Δε θα τους περάσει! Μπορείη επίθεση στα δικαιώματα μας να οξύνεται συνεχώς, η ανεργία να φουντώνει, τα χρήματα να μη φτάνουν για τα στοιχειώδη και να ζούμε σε συνθήκες καθημερινού άγχους, αλλά δε θα τους χαρίσουμε τη ζωή μας. Καλούμε τον κόσμο που οργίζεται και αγανακτεί, που πιέζεται και κλείνεται στο σπίτι, να φτιάξει ομάδα στο εργοστάσιο,στο χώρο δουλειάς του, στη σχολή του και να δηλώσει συμμετοχή. Στο εργατικό τουρνουά δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Τα σωματεία να δηλώσουν συμμετοχή και να πάνε το κάλεσμα στον κλάδο τους, να φτάσει στους τόπους δουλειάς.

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.Κανένας εργάτης, κανένας άνεργος, κανένας σπουδαστής δε θα βάλει το χέρι στην τσέπη. Καλούμε μαζικά τις θεραπευτικές και τις μεταναστευτικές κοινότητες, τους νέους εργάτες των νυχτερινών σχολείων και των σχολών κατάρτισης να δηλώσουν μαζικά συμμετοχή.

 

Το τουρνουά θα ξεκινήσει τον Φλεβάρη και λεπτομέρειες για τη διοργάνωση θα δοθούν άμεσα το επόμενο διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχές στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ (210-3301842, 210-3301847, 210-3833786) και στο mail του ΠΑΜΕ ([email protected]). Επίσης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα κλαδικά σωματείατους.

 

 

Περισσότερα

Πρωταθλήτρια του 12ου Εργατικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου η ομάδα της Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ στη ΝΟΚΙΑ

Ολοκληρώθηκε το 12ο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5*5 με πρωταθλήτρια την ομάδα της «Σωματειακής Επιτροπής...

Στις 23 Ιούνη ο Τελικός 12ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

Το Σάββατο 23 Ιούνη θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου...

Τελικός 12ου Πρωταθλήματος ΠΑΜΕ

Ο θεσμός του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που αγκαλιάστηκε για 12η συνεχή χρονιά από εκατοντάδες...