Εργατικό Κέντρο Σάμου : Για την 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 19 και 20 Νοέμβρη πραγματοποιείται η 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με την Συνδιάσκεψη αυτή επιδιώκουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για μια ουσιαστική και σημαντική παρέμβαση στην εργατική τάξη και το κίνημά της, για τον χαρακτήρα του ΠΑΜΕ σαν μέτωπο συσπείρωσης συνδικάτων και συνδικαλιστών σε ταξική κατεύθυνση, για την οργάνωση της εργατικής τάξης στα συνδικάτα και την οργάνωση της δράσης μας, για τον προσανατολισμό του αγώνα μας κ.α.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε ένα ακόμη πιο δυνατό, μαχητικό – ταξικό, συνδικαλιστικό εργατικό κίνημα, ελπίδας και ανατροπής. Να φτιάξουμε ένα κίνημα απαλλαγμένο από τις κυβερνήσεις, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, που θα υπερασπίζεται τα εργατικά και λαϊκά συμφέροντα και πάνω του θα συνθλίβονται οι αντιλαϊκές πολιτικές. Να χτίσουμε το δικό μας αντίπαλο δέος για να περάσουμε στην αντεπίθεση, για την υπεράσπιση της ζωής μας και το μέλλον των παιδιών μας.

 

Με αποφάσεις Διοικητικών Συμβουλίων και γενικών συνελεύσεων επιβεβαιώνουμε την απόφαση που είχαμε πάρει πριν 17 χρόνια, το 1999, για την ίδρυση του ΠΑΜΕ. Συμμετέχουμε, από τη Σάμο και την Ικαρία, με ανάλογες αποφάσεις το Ε.Κ. και έντεκα (11) σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και απ’ όλη την Ελλάδα μέχρι στιγμής συμμετέχουν 1200 αντιπρόσωποι από 515 συνδικαλιστικές οργανώσεις ενώ μεγάλη είναι η απήχηση, η στήριξη και η συμμετοχή από διεθνείς συνδικαλιστικές οργανώσεις.

 

Το ΕΚΣ με σημαία του το πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ, βάζει πλάτη για να σταθεί ο λαός στα πόδια του, δυνατός και να οργανώσει νέους μαζικούς, ταξικούς αγώνες. Αυτός ο αγώνας είναι αναγκαίος και επίκαιρος σήμερα παρά ποτέ. Αυτός ο αγώνας τιμάει το Πολυτεχνείο.

 

Σύνθημά μας

 

χτίζουμε μαχητικό-ταξικό συνδικαλιστικό εργατικό κίνημα,

ελπίδας και ανατροπής

 

 

Η Διοίκηση

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...