Εργατικό Κέντρο Λαυρίου : 1ος Λαϊκός Αγώνας δρόμου 10χλμ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, στην προσπάθεια να αναδείξει τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό, που δεν έχει σχέση με χορηγούς, πολυεθνικές εταιρίες, σπόνσορες, φαρμακευτικές εταιρίες και κυρίως δεν έχει σχέση με το κέρδος που επωμίζονται επιτήδειοι πάνω στην ανάγκη για την άθληση, διοργανώνει τον 1ο λαϊκό δρόμο τρεξίματος 10χλμ στην Λαυρεωτική.

Η διαδρομή συνδυάζει την ιστορία της Λαυρεωτικής και το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον. Ο πρώτος αυτός αγώνας θα είναι αφιερωμένος στους αγώνες των μεταλλωρύχων του Λαυρίου και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μάη 2017. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα, η διαδρομή, οι χάρτες της περιοχής, διαφημιστικό βίντεο, καθώς και οι όροι συμμετοχής. Καλούμε αθλητικούς συλλόγους, εργατικά σωματεία που θέλουν να συμμετάσχουν, στον αγώνα ή στην οργάνωσή του να έρθουν σε επικοινωνία με τον Μεταξά Δημήτριο στο Τηλέφωνο 6934468485.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ  

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

1η Μάη απεργούμε! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!  Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30π.μ στο Πασαλιμάνι!  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά: Όλοι στην Απεργία 1η Μάη

1 ΜΑΗ ΔΕΝ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση και τη πορεία ειρήνης

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου με επιτυχία η δράση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου στα...