Εργατικό Κέντρο Λαυρίου : Να σταματήσει τώρο το όργιο καταστολής ενάντια σε αγωνιζόμενους εργάτες

Δημοσιεύτηκε στις

 

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

 Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, καταγγέλλει το όργιο καταστολής που πραγματοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για λογαριασμό των σούπερ μάρκετ ΙΝ ΜΑΡΚΕΤ ιδιοκτησίας Καρυπιδη. Στην απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων για σήμερα με αίτημα την επαναπρόσληψη απολυμένων της επιχείρησης, η κυβέρνηση απάντησε για λογαριασμό του εργοδότη με συλλήψεις 12 εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα κρατούμενοι. Έρχεται αυτή η Καταστολή σε συνέχεια συλλήψεων που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες εργαζομένων των σουπερ μάρκετ. Η κυβέρνηση θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει, ακόμα δεν έφερε τα νέα μέτρα καταστολής των απεργιών, που προωθεί με την τρίτη αξιολόγηση και τα εφαρμόζει στην πράξη. Οι εργαζόμενοι βλέπουν το τι σημαίνει “δικαιη ανάπτυξη”, που είναι η πάση θυσία υπεράσπιση της κερδοφορίας των μονοπωλίων και μέτρα καταστολής για τους εργαζόμενους που πρέπει να “πεισθούν” οτι πρέπει να υποταχθούν στις ορέξεις των εργοδοτών.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συναδέλφων μας. Την άμεση πρόσληψη των απολυμένων.

Στην κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία απαντάμε: τρομοκρατίστε τους τρομοκράτες, με οργάνωση και αλληλεγγύη, με μαζική πάλη για τα δικαιώματα μας.

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Ακόμα ένα ατύχημα σε πλοίο της ακτοπλοΐας

Ο συνάδελφος Δ.Ι. στο Ε/Γ-Ο/Γ BLUE STAR MYCONOS, ειδικότητας ηλεκτρολόγου, υπέστη τραύμα στο κεφάλι...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης: 20 Απρίλη, 11πμ μπροστά στο νατοϊκό Στρατηγείο NRDC στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού

Όλες και όλοι στις 20 Απρίλη, 11πμ μπροστά στο νατοϊκό Στρατηγείο NRDC στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού  Η Ελληνική...