Εργατικό Κέντρο Λαυρίου : Η εγκληματική οργάνωση ξαναχτύπησε εργάτες απομονώστε τους ναζιστές εγκληματίες

Δημοσιεύτηκε στις

Οι φασίστες ναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής προχώρησαν σε ακόμα μια εγκληματική ενέργεια ενάντια σε εργάτες μετανάστες στον Ασπρόπυργο. Πέντε Θρασιμια πήγαν σε θερμοκήπιο όπου εργάζονταν 2 εργάτες πακιστανικής καταγωγής, τους επιτέθηκαν με σίδερογροθιές και τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Αυτοί είναι η Χρυσαυγιτες μπράβοι του συστήματος υποστηρικτές των επιλογών του κεφαλαίου και εχθροί κάθε εργαζόμενου μετανάστη ή Έλληνα .

Ευθύνες για την όλη κατάσταση έχει η κυβέρνηση και για την καθυστέρηση της δικής, αλλά και για τα συνεχόμενα χτυπήματα της εγκληματικής οργάνωσης στην περιοχή του Ασπροπύργου. Να συλληφθούν τώρα τα μαντρόσκυλα και να συμπεριληφθούν τα νέα εγκλήματα στον μακρύ κατάλογο της δικής.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία να τους απομονώσουν αποφασιστικά να μην βρίσκουν που να κρυφτούν. Κάθε ρατσιστική-εθνικιστική ρητορεία να αποστομώνεται στην γέννηση της. Η ισχυροποίηση του ταξικού κινήματος η οργανωμένη πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή-αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και της εργοδοσίας είναι ο δρόμος πάνω στον οποίο θα συντρίβεται και η πιο ακραία έκφραση της δικτατορίας του κεφαλαίου.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...