Εργατικό Κέντρο Λαυρίου : Επιτυχημένη απάντηση στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Συνεχίζουμε. Κάτω τα χέρια από την απεργία

Δημοσιεύτηκε στις

 

Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου, αγνάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Στην συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου Συρίγος Βάλσαμος ο οποίος ανέφερε ότι το πολυνομοσχέδιο είναι εμβληματικό και θα μείνει στην ιστορία ως ο νόμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ήρθε για να προσπαθήσει να βάλει στο γύψο το κίνημα και να απαγορεύσει τις απεργίες. Είναι ένας νόμος που ακόμα και να ψηφιστεί θα μείνει στα χαρτιά. Η ταξική πάλη δεν καταργείται, δεν σταματάει όσους νόμους και να ψηφίσουν όσα μέτρα και να πάρουν. Δεν σταμάτησε τότε που εκτελούσαν τους πρωτοπόρους και εφάρμοζαν ιδιώνυμα.

Στην συνέχεια κάλεσε του συγκεντρωμένους σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Δευτέρας όπου και θα υπάρχει πούλμαν και θα αναχωρήσει 4 το απόγευμα από το άγαλμα Μεταλλωρύχων.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης όπου κυριάρχησαν συνθήματα ενάντια στην απαγόρευση της απεργίας και τους πλειστηριασμούς.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...