Εργατικό Κέντρο Λαυρίου : Έκφραση αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, καλεί τον λαό να συνδράμει με αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Πάνω από 1000 σπίτια έχουν πάθει σοβαρές ζημιές σε υλικοτεχνική υποδομή. Αποτέλεσμα είναι να μην έχουν ακόμα πόσιμο νερό, να μην μπορούν να λειτουργήσουν το νοικοκυριό τους.

 Το Σάββατο έγινε σύσκεψη με σωματεία της Δυτικής Αττικής όπου αποφασίστηκαν άμεσες παρεμβάσεις, όπως η άμεση συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και κινητοποίηση σήμερα Τρίτη στο περιφερειακό συμβούλιο για άμεσα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων.

 Συμβάλουμε όλοι στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, όπως νερό, κονσέρβες, γάλα, καθώς και γαλότσες, φτυάρια, κουβέρτες. Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης, πρέπει να γίνει άμεσα και γρήγορα να πάνε στην περιοχή όπου σε συνεργασία με τα σωματεία θα γίνει διανομή στους πληγέντες. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν από το στέρημα τους, η συλλογή βοήθειας θα γίνεται αύριο Τετάρτη, την Πέμπτη και Παρασκευή από της 9πμ με 2μμ και το απόγευμα από της 5μμ μέχρι της 9μμ, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...