Εργατικό Κέντρο Λάρισας : Όχι σε Νέα Βάση των Δολοφόνων του ΝΑΤΟ στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε στις

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!

 

Η Διοίκηση του ΕΚΝΛ, εκφράζει την κάθετη αντίθεση της σε κάθε σχεδιασμό της κυβέρνησης και του ΝΑΤΟ, να στήσουν νέα βάση στο πολεμικό αεροδρόμιο της Λάρισας και σε κάθε άλλη περιοχή, η οποία θα υπηρετεί όπως και όλες οι άλλες τα δολοφονικά τους σχέδια, στο Αιγαίο, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μ. Ανατολής.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καμώνεται την αθώα περιστερά, αποδεικνύεται ακόμα μια φορά, ότι συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλέκοντας ακόμη περισσότερο τη χώρα μας στους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων. Μπλέκει τη χώρα και το λαό μας σε επικίνδυνα παιχνίδια, ενισχύει την παρουσία του ΝΑΤΟ στην χώρα και στο Αιγαίο, τη στρατιωτική συμμαχία της με το Ισραήλ και την Αίγυπτο και τους πολεμικούς σχεδιασμούς στην περιοχή με βάση τα επιχειρηματικά συμφέροντα, με τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ στα Βαλκάνια.

 Το ΕΚΝΛ, καλεί τους εργαζόμενους και τα λαικά στρώματα του Ν. Λάρισας, σε ξεσηκωμό για να μην πραγματοποιηθούν αυτοί οι πολεμικοί σχεδιασμοί τους, για να μην γίνει νέα Νατοϊκή βάση στη Λάρισα.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΣΙΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ-ΛΑΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥΣ

Το ΕΚΝΛ, καλεί όλους τους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους, να συμμετέχουν στην μεγάλη αντιπολεμική διαδήλωση συνδικάτων από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, που οργανώνεται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 24 Ιούνη, στις 1 μ.μ στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης προς το Νατοϊκό στρατηγείο.

Η αναχώρηση θα γίνει από τη Λάρισα, στις 10 το πρωί, από το χώρο της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης (δίπλα στον Πηνειό). Η μετακίνηση του κόσμου θα είναι δωρεάν.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...