Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Καταγγέλουμε την βάναυση επίθεση των ΜΑΤ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στους φοιτητές

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ του ΕΚΖ καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στη χθεσινή κινητοποίηση των φοιτητών, στο άγαλμα του Τρούμαν:

«Με εντολή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με βαναυσότητα, με ρόπαλά, χημικά, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στην κινητοποίηση. Μάλιστα, οι δυνάμεις καταστολής, αφού χτύπησαν με δολοφονικά χτυπήματα και έστειλαν στο νοσοκομείο 3 διαδηλωτές, έφτασαν στο σημείο και να απαγάγουν 3 φοιτητές που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Τη στιγμή που η Κυβέρνηση δίνει Γη και Ύδωρ στους ιμπεριαλιστές για να δολοφονούν λαούς, την ίδια ώρα χτυπά με βία και μίσος το νεολαιίστικο κίνημα που εναντιώνεται στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Η κυβέρνηση με το σημερινό της χτύπημα αποδεικνύει ότι είναι το καλύτερο πλυντήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Το επιβεβαιώνουν άλλωστε οι δηλώσεις του Αμερικανού Πρέσβη που δήλωσε ότι «είναι αδέρφια». Χέρι-χέρι στο μακελειό και στη σφαγή των λαών.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Έξω η Ελλάδα από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα

Όλοι σήμερα στο συλλαλητήριο του ΕΚΖ και των σωματείων Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Οικοδόμων, εμποροϋπαλλήλων, Χρηματοπιστωτικού και Συνταξιούχων ενάντια στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του ΕΚΖ.

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...