Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Για την επίθεση των ΜΑΤ σε διαμαρτυρία για τους πλειστηριασμούς

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλλει την κυβέρνηση για την επιθετικότητα και τον αυταρχισμό ενάντια σε σωματεία και λαϊκές επιτροπές.

Σε συμβολαιογραφικό γραφείο, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, παρέβηκαν εργαζόμενοι και σωματεία για να τον ακυρώσουν και εντελώς απρόκλητα δυνάμεις των ΜΑΤ τους επιτέθηκαν με βιαιότητα κάνοντας χρήση χημικών.

Η κυβέρνηση προχωρά αδίστακτα στην εξόντωση των εργαζομένων αρπάζοντας τους το «φαί από το τραπέζι» και όπου σηκωθεί ανάστημα και φωνή διαμαρτυρίας χρησιμοποιεί τη βία για να μην ακουστεί κιχ.

Οι εργαζόμενοι ένα δρόμο έχουν την οργάνωση, τη μαζικοποίηση των σωματείων τους ώστε να παλέψουν οργανωμένα ενάντια και στους πλειστηριασμούς.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

 

 

Από τη Διοίκηση

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Νεκροί και τραυματισμένοι ναυτεργάτες στο μακελειό που συνεχίζεται στα πεδία των ιμπεριαλιστικών συγκρούσεων

Κανένας προσωρινός συμβιβασμός δεν μπορεί να μετριάσει τον ανταγωνισμό για τον έλεγχο των δρόμων...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: 16 Ιούλη Απεργούμε στη Δυτική Αττική

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών Πειραιώς: Για τις Οδοντιατρικές επεμβάσεις σε ασθενείς που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού

Το Γ.Ν. Νίκαιας από χρόνια έχει επιφορτισθεί με την παροχή Οδοντιατρικής περίθαλψης σε ασθενείς...