Εργατικό Κέντρο Δωδεκανήσου : Σωματεία Ταξικά Και Όχι Εργοδοτικά

Δημοσιεύτηκε στις

Τις τελευταίες μέρες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις, για τον γνωστό συνδικαλιστή Δ. Καραγεωργόπουλο που είναι πρόεδρος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΙΥΕ) και εκπρόσωπος του Γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΓΣΣΕ, ότι ο ίδιος είναι εργοδότης!!! και παράλληλα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, της «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που σύμφωνα με τους σκοπούς σύστασης της: 

  • Διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιριών τυχερών παιγνίων

  • Παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις

  • Διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα

  • Παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες. 

Είναι απαράδεκτο και προκλητικό απέναντι στους εργαζόμενους και στο εργατικό κίνημα συνολικά, άνθρωποι που είναι οι ίδιοι εργοδότες, να συνεχίζουν δήθεν να εκπροσωπούν τα συμφέροντά τους.

Το σύνθημα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος με εκφραστή το ΠΑΜΕ για: Σωματεία Ταξικά Και Όχι Εργοδοτικά, πρέπει να γίνει στόχος για όλους τους εργάτες, απέναντι σε τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα.

Με τη συμμετοχή μας, να ανατρέψουμε τη σαπίλα του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.

Οι Διοικήσεις  της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ εδώ και τώρα πρέπει να συνεδριάσουν με θέμα την αποπομπή και καθαίρεση του Δ. Καραγεωργόπουλου, από όσες θέσεις κατέχει μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Η σιγή ιχθύος της πλειοψηφίας των συνδικαλιστικών ηγεσιών, που τον διατηρούν σε θέσεις ευθύνης ακόμα και σήμερα, είναι απαράδεκτη!!

Καλούμε τα Σωματεία της περιοχής να πάρουν  αποφάσεις  καταγγελίας των απαράδεκτων αυτών φαινομένων.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε έντιμο συνδικαλιστή, να καταδικάσει και να καταγγείλει  τέτοιες πρακτικές όπου συναντώνται.

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Δελτίο Τύπου για τη σημερινή απεργία

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, που με τη σημερινή απεργία έδωσαν ώθηση στον αγώνα να ικανοποιηθούν...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία

Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αθλιότητα των «απογευματινών» επί πληρωμή...

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα

Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα που διεκδικεί ...