Επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος, Τροφίμων, Ποτών προς την Διοίκηση της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3Ε

Δημοσιεύτηκε στις

Σας καλούµε να αποσύρετε την απαράδεκτη παράγραφο στο «Κώδικα Δεοντολογίας» που βρίσκεται στην σελίδα 30 και αναφέρεται ως «πολιτικές δωρεές και δραστηριότητες» .

Η απόφαση κάθε εργαζόµενου να διεκδικήσει δηµόσιο αξίωµα είναι αναφαίρετο δικαίωµα καθώς και η συνδικαλιστική δράση και η συµµετοχή του στα συνδικάτα και δεν χρειάζεται την έγκριση της COCA-COLA.

Ο συγκεκριµένος κώδικας είναι ακόµη ένα εργαλείο χειραγώγησης και εκφοβισµού για να εµποδίσετε την οργανωµένη πάλη των εργαζόµενων ώστε να βάλουν φρένο στην αντεργατική επίθεση που έχετε εξαπολύσει, για να αφαιρέσετε δικαιώµατα τους και να κάνετε πιο φθηνή την αξία της εργατική δύναµης.

Καλούµε όλα τα σωµατεία του µονοπωλιακού οµίλου COCA-COLA 3Ε να καταδικάσουν την προσπάθεια τροµοκράτησης των εργαζόµενων.

Ο κάθε εργαζόµενος να καταδικάσει στην συνείδηση του αυτή την πράξη της εργοδοσίας.

Να ενηµερώσει άµεσα το σωµατείο του και την οµοσπονδία αν δεχτεί απειλές ή υπαινιγµούς.

Προειδοποιούµε ότι δεν θα ανεχτούµε καµία παρέµβαση για κανέναν εργαζόµενο. Τα σωµατεία να είναι σε ετοιµότητα για παν ενδεχόµενο.

Η απάντηση πρέπει να είναι άµεση και δυναµική.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...