Εκδήλωση Εργατικού Κέντρου Νομού Θεσπρωτίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας με αφορμή τη δημιουργία του Υπέρ-Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων και την Ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.ΗΓ, διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση

 με θέμα:

 “Οι ιδιωτικοποιήσεις, οι εξελίξεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και οι θέσεις του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας”

 με σκοπό να αναδείξει την ουσία των εξελίξεων, που αφορά τους στρατηγικούς στόχους των μονοπωλίων και προσθέτει νέα βάσανα στη ζωή των εργαζομένων και του λαού, αλλά και το ποια θα πρέπει να είναι η λαϊκή απάντηση και πως αυτή θα οργανωθεί.

 Καλούμε όλους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς ΕΒΕ, τους κατοίκους της πόλης, τους συλλόγους εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους Μαζικούς Φορείς του τόπου, τα επιμελητήρια, τις επιστημονικές ενώσεις, δημοτικούς και περιφερικούς συμβούλους καθώς και τα ΜΜΕ, να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

 Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.

Περισσότερα

Νέο προπαρασκευαστικό τμήμα της Χορωδίας του ΠΑΜΕ και νέες παραστάσεις

Συνεχίζονται με επιτυχία τα προπαρασκευαστικά τμήματα της χορωδίας μας, που καθιέρωσε ο συναγωνιστής μουσικός...

Η Παιδική εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριοχήνες για το Σάββατο 31 Ιανουαρίου

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...

Νέο προπαρασκευαστικό τμήμα της Χορωδίας του ΠΑΜΕ

Συνεχίζονται με επιτυχία τα προπαρασκευαστικά τμήματα της χορωδίας μας, που καθιέρωσε ο συναγωνιστής μουσικός...