Δελτίο Τύπου-Η Επιτροπή Αγώνα Eργαζομένων στο Προσφυγικό/Μεταναστευτικό συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ενάντια στην κατασκευή δομής- φυλακή

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,Η Επιτροπή Αγώνα Eργαζομένων στο Προσφυγικό/Μεταναστευτικό συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ενάντια στην κατασκευή δομής- φυλακή.

Η Επιτροπή Αγώνα Eργαζομένων στο Προσφυγικό/Μεταναστευτικό συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ενάντια στην κατασκευή δομής- φυλακή.

Συναδέλφε/ισσα, σε καλούμε να δώσεις το παρόν, την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 10 το πρωί έξω από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί το σύνθημα «Ούτε στη Βάστρια-Ούτε και πουθενά, Στρατόπεδα Συγκέντρωσης δεν θέλουν τα νησιά»

Γιατί σαν εργαζόμενοι στο προσφυγικό/μεταναστευτικό γινόμαστε μάρτυρες από πρώτο χέρι των σοβαρών συνεπειών του εγκλωβισμού και των άθλιων συνθηκών διαβίωσης προσφύγων και μεταναστών.

Γιατί δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε ενάντια σ’ αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν υπερδομή – φυλακή μεταναστών και προσφύγων.

Φτάνει πια δεν θα μείνουμε απλοί θεατές σε αυτό που διαδραματίζεται.

Περισσότερα

ΟΕΝΓΕ: 21 Οκτώβρη Απεργία των Νοσοκομειακών Γιατρών- Σποτ

Δείτε το σποτ της ΟΕΝΓΕ για την απεργία των νοσοκομειακών γιατρών στις 21 Οκτώβρη Στις...

Συνέντευξη με την Β.Γαλανοπούλου για την απεργία των εκπαιδευτικών στις 21 Οκτώβρη ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο κανάλι του ΠΑΜΕ στο YouTube έδωσε η Βιολέττα Γαλανοπούλου, υπεύθυνη Τύπου και...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Κάλεσμα προς σωματεία και μαζικούς φορείς για το συντονισμό της δράσης μας

Κάλεσμα προς τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς όλων των Δήμων του Πειραιά Για το...