Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών για το 28ο Συνέδριο της

Δημοσιεύτηκε στις

 

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ

  

Σε συνθήκες γενικευμένης επίθεσης των δυνάμεων του κεφαλαίου, αλλά με όπλο τη πλούσια πείρα των αγώνων, σε όλες τις πτυχές της ζωής των εργατών και των λαϊκών στρωμάτων, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιείται στην Αίθουσα «Ναπολέων Σουκατζίδη» το 28ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών.

Συνέδριο εργατικό με σαφή ταξικό προσανατολισμό,  που θα επαναβεβαιώσει  τη συμβολή των Λογιστών – Ελεγκτών στον αγώνα για την απόκρουση της επίθεσης του κεφαλαίου, της Ε.Ε., της κυβέρνησης, και θα τροφοδοτήσει με τις αποφάσεις του τη δράση των σωματείων το επόμενο δίχρονο.

Λογιστές και Ελεγκτές από όλη την Ελλάδα καταθέτουν τον προβληματισμό τους για τα συμπεράσματα της δίχρονης δράσης της Ομοσπονδίας και του ταξικού κινήματος, τις προτάσεις τους για την καλύτερη οργάνωση της πάλης.

Το Συνέδριο θα απασχολήσει η τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τα αντεργατικά μέτρα και οι συνέπειες τους, τα ζητήματα της ανεργίας, του ασφαλιστικού, των εργασιακών σχέσεων, το δυνάμωμα της ομοσπονδίας με την ίδρυση νέων σωματείων καθώς, θα καταλήξει και τοεπικαιροποιημένο Σχέδιο διεκδίκησης ΣΣΕ .

Φιλοδοξία του Συνεδρίου είναι να συμβάλει με τις αποφάσεις του στο δυνάμωμα των σωματείων, στη κατεύθυνση της οργάνωσης των αγώνων σε αυτές τις συνθήκες και με βάση τις αυξημένες απαιτήσεις της ταξικής πάλης σήμερα.

 

Για τη Διοίκηση

                                                           

 

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Καταγγελία για παραβίαση της ΣΣΕ Ακτοπλοΐας και εκβιαστικές μεθοδεύσεις στους ναυτεργάτες από την ΑΝΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Εχθές 07/05 κλιμάκιο του ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ πραγματοποίησε περιοδεία στον Νέο Μόλο Δραπετσώνας, όπου και διαπίστωσε...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Δίνουμε μαχητικό, αγωνιστικό παρόν στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 13 Μαΐου

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΓΜΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 13.05.2026 ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Το Συνδικάτο ΙΓΜΕ...

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση με Περιφέρεια

Το σωματείο μας έπειτα από αίτημα, που είχαμε αποστείλει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  συναντηθήκαμε...