Δελτίο Τύπου για τον αγώνα των Εργαζομένων στην Επιχείρηση ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ. Οι εργαζόμενοι, τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε διαρκείς αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ζητώντας την πληρωμή δεδουλευμένων, δουλειά με τήρηση των μέτρων Υγείας και Ασφάλειας, βελτίωση των όρων υγιεινής.

Αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, αρνούμενοι να εργαστούν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους για αποπληρωμή δεδουλευμένων.

Η εργοδοσία, στηριζόμενη και συνεπικουρούμενη από το αστικό κράτος, το υπουργείο εργασίας, την αστική δικαιοσύνη, και το ΔΕΔΔΗΕ, έχει το θράσος να απειλεί με εξώδικα τους εργαζόμενους, ότι αν δεν επιστρέψουν για δουλειά θα τους απολύσει. Εκεί που μας χρωστάγανε, μας ζητάνε και το βόδι!

Συνάδελφοι, όλοι αυτοί θα μας βρουν απέναντι, σαν μια γροθιά! Έχουμε εμπειρία και η κάθε λογής τρομοκρατία από την εργοδοσία και τους βαστάζους της, δεν περνάει. Στις απειλές απαντάμε με την ενότητά μας και τη  συσπείρωση στο Σωματείο μας.

Το Σωματείο καλεί τους συναδέλφους τη Δευτέρα 27 Νοέμβρη, να βρίσκονται στο εργοτάξιο του Βοτανικού στις 7 π.μ.

Την ίδια μέρα, το απόγευμα στις 7μ.μ., καλούμε σε συνέλευση στα γραφεία του Σωματείου μας, Αριστοτέλους 11 – 15, για να συζητήσουμε και να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα του αγώνα μας.

Περισσότερα

Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής: Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να επιβάλλουν τη σιγή...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Κλαδικό Σωματείο στην Ενέργεια καταγγέλλει την Italgas για την επιχείρηση μη ανανέωσης...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Για τις απολύσεις που ανακοινώθηκαν από την εταιρία

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Χθες η διοίκηση της εταιρίας...