Δελτίο τύπου για τη σημερινή συγκέντρωση

Δημοσιεύτηκε στις

Εντυπωσιακή, μαχητική και αποφασιστική ήταν η σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Χιλιάδες λαού, εργάτες και εργάτριες, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, αυτοαπασχολούμενοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση, σπάζοντας στην πράξη τα μέτρα καταστολής και απαγορεύσεων, δίνοντας απάντηση στη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την ώρα που η κεφαλή της μαχητικής και πυκνής πορείας έφτανε Φιλελλήνων και Αμαλίας η ουρά της βρισκόταν στην Πειραιώς και Σωκράτους.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα από αύριο κιόλας, χωρίς σταματημό να συνεχίσουν την οργάνωση της πάλης για την απάντηση της εργατικής τάξης με νέα απεργία στις 18 Οκτώβρη. Για να είναι αυτή η απεργία μια οργανωμένη απάντηση στο μεγάλο κεφάλαιο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα μονοπώλια που επιδιώκουν να μας αλυσοδέσουν.

 

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να μην αποδεχτούν την κατάργηση του κατώτερου μισθού και μεροκάματου, το τσάκισμα του 8ώρου, τη ριζική ανατροπή της ζωής τους.

 

Να πιστέψουμε στη δύναμη μας, να φέρουμε τα πάνω-κάτω.

 

Nα μη δεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά!

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Συσκέψεις εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων στην Κεντρική Μακεδονία: Θεσσαλονίκη Τρίτη 25/8 19:30 πάρκο 4...
00:08:45

Παρέμβαση του Αλέκου Περράκη στην ΕΡΤnews για πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...

Ο πόλεμός τους σημαίνει φέρετρα για την εργατική τάξη και αμύθητα κέρδη για το κεφάλαιο

Ο θάνατος ενός ακόμη ναυτεργάτη μετά τις επιθέσεις σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στα Στενά του...