Γραμματόσημο Αφιερωμένο στα 70 Χρόνια της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας

Δημοσιεύτηκε στις

Τα 70 Χρόνια της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας έχουν το δικό τους, τιμητικό και συλλεκτικό  Γραμματόσημο από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Στο γραμματόσημο απεικονίζεται η πρόσοψη του Παρθενώνα δίπλα στο λογότυπο της ΠΣΟ με την επιγραφή στα Αγγλικά, ΠΣΟ, 70 Χρόνια Αγώνων.
Τα γραμματόσημα διατίθενται από την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, Οδός Ζαν Μωρέα 40, Αθήνα, ΤΚ 11745. Πληροφορίες στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση [email protected]
 
Η ενδυνάμωση του προλεταριακού διεθνισμού, η στήριξη της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας αποτελούν βασικές αρχές του ταξικού κινήματος της Ελλάδας, του ΠΑΜΕ. Σε αυτή τη κατεύθυνση και στην Συναυλία για τα 16 Χρόνια του ΠΑΜΕ, στις 26 Απρίλη, τιμήθηκαν και τα 70 Χρόνια της ΠΣΟ. Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να συμβάλει στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών που θα καλλιεργούν τον διεθνισμό και την αλληλεγγύη. 

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας