Γραμματεία ΠΑΜΕ Θήβας : Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην πύλη της Eurodrip

Δημοσιεύτηκε στις

Δεκάδες εργαζόμενοι και συνδικαλιστές από πολλά Σωματεία της περιοχής βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πύλη του εργοστασίου της Eurodrip στα Οινόφυτα με σκοπό να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξη και την αλληλεγγύη τους στο Σωματείο και τους εργαζόμενους της εταιρείας, μετά την απόφασή της να προχωρήσει σε 2 τρομοκρατικές απολύσεις μελών του Σωματείου.

 Άνθρωπο τον άνθρωπο, ακόμα και μέσα στο λεωφορείο, οι εκπρόσωποι των Σωματείων δήλωσαν στους συναδέλφους της Eurodrip ότι δεν είναι μόνοι τους, έχουν στο πλευρό τους το σύνολο της εργατικής τάξης της περιοχής. Ότι η πρώτη απάντηση των εργαζομένων της Eurodrip στα σχέδια της εργοδοσίας πρέπει να είναι η συσπείρωση γύρω από το Σωματείο τους και η μαζική συμμετοχή στις εκλογές του που θα γίνουν την Πέμπτη 5/7.

 Οι εργαζόμενοι δέχθηκαν με ενθουσιασμό τόσο τη συγκεκριμένη κίνηση αλληλεγγύης όσο και τα ψηφίσματα που έχουν φτάσει στο Σωματείο.

 Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους τα εξής Σωματεία και φορείς:

 Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας Βοιωτίας “ο Σπάρτακος”, Συνδικάτο Τροφίμων&Ποτών Εύβοιας-Βοιωτίας, Συνδικάτο Φαρμάκου-Καλλυντικού Βοιωτίας-Εύβοιας-Αυλώνα, Συνδικάτο Οικοδόμων Θήβας, Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Ομάδα Γυναικών Θήβας (ΟΓΕ), Ομάδα Γυναικών Τανάγρας (ΟΓΕ), Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου Νηρέα Εύβοιας, Επιτροπή Αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θήβας, Σωματειακή Επιτροπή Μελισσοκομικής, Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων και Τεχνιτών στην Εταιρία “Δ. Κελαϊδίτης και ΣΙΑ ΑΕ”, Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών. 

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...