Γραμματεία Ηρακλείου ΠΑΜΕ : Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο αλληλεγγύης για την Ανακύκλωση

Δημοσιεύτηκε στις

Μαζικό συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Ανακύκλωσης, που βρίσκονται εδώ και 27 μέρες σε κινητοποιήσεις, πραγματοποιήθηκε απόψε (27/11) στο Ηράκλειο μετά από κάλεσμα της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων της Ανακύκλωσης, και της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν μαζικοί φορείς και σωματεία, δηλώνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή τους στον αγώνα των 39 εργαζομένων που διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στο εργοστάσιο με τις ίδιες εργασιακές σχέσεις που δούλευαν και πριν την έναρξη της νέας εργολαβίας.
Πραγματοποιήθηκε πορεία με κατάληξη στο Δημαρχείο Ηρακλείου με τα συνθήματα “40 εργαζόμενους πετάξατε στο δρόμο, να μας δυναμώσετε πετύχατε και μόνο” και “Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά,εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά” να αντηχούν στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.
Οι εργαζόμενοι στην Ανακύκλωση συνεχίζουν τον τιτάνιο αγώνα τους ζητώντας το αυτονόητο: Δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα.Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους συμμετέχοντας στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 π.μ.,στην πλατεία Ελευθερίας.

Περισσότερα

Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHBqjBmH95 ΒΙΝΤΕΟ Μαζική απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα https://youtu.be/uzDQ61_uWNE Σε εξέλιξη η πορεία των προσυγκεντρωσεων προς το Σύνταγμα https://youtu.be/ehCl52gB8Cw Τα κέρδη...

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στη σημερινή απεργία, τις μαζικές απεργιακές...

Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης τη Κυριακή 21 Απρίλη

Το ΠΑ.Μ.Ε καλεί σε συμμετοχή στη 41η Μαραθώνια πορεία ειρήνης που θα πραγματοποιηθεί στις...