Γιγαντοπανό του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στα Προπύλαια για την κατάργηση των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά προγράμματα της Νομικής

Δημοσιεύτηκε στις

Πανό με αίτημα να καταργηθεί τώρα η απόφαση που επιβάλλει δίδακτρα στα μεταπτυχιακά της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας, ανάρτησαν σήμερα  το πρωί στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθήνας φοιτητές, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Νομικής.

Οι φοιτητές συναντήθηκαν με τον Αντιπρύτανη και απαίτησαν να συνεδριάσει η Σύγκλητος και να πάρει απόφαση που θα καταργεί τα δίδακτρα.

Μετά από πίεση πέτυχαν να αποσπάσουν δέσμευση ότι η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου θα συνεδριάσει την άλλη εβδομάδα με αυτό το θέμα.

Οι φοιτητές της Νομικής βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ενάντια στην επιβολή διδάκτρων στα μεταπτυχιακά από την αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά της απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής μέσα στο καλοκαίρι να μπουν δίδακτρα ύψους 1200€ για κάθε μεταπτυχιακό φοιτητή.

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

1η Μάη απεργούμε! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!  Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30π.μ στο Πασαλιμάνι!  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά: Όλοι στην Απεργία 1η Μάη

1 ΜΑΗ ΔΕΝ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση και τη πορεία ειρήνης

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου με επιτυχία η δράση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου στα...