Γιγαντοπανό του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στα Προπύλαια για την κατάργηση των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά προγράμματα της Νομικής

Δημοσιεύτηκε στις

Πανό με αίτημα να καταργηθεί τώρα η απόφαση που επιβάλλει δίδακτρα στα μεταπτυχιακά της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας, ανάρτησαν σήμερα  το πρωί στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθήνας φοιτητές, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Νομικής.

Οι φοιτητές συναντήθηκαν με τον Αντιπρύτανη και απαίτησαν να συνεδριάσει η Σύγκλητος και να πάρει απόφαση που θα καταργεί τα δίδακτρα.

Μετά από πίεση πέτυχαν να αποσπάσουν δέσμευση ότι η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου θα συνεδριάσει την άλλη εβδομάδα με αυτό το θέμα.

Οι φοιτητές της Νομικής βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ενάντια στην επιβολή διδάκτρων στα μεταπτυχιακά από την αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά της απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής μέσα στο καλοκαίρι να μπουν δίδακτρα ύψους 1200€ για κάθε μεταπτυχιακό φοιτητή.

 

Περισσότερα

Δήλωση του προέδρου της ΟΛΜΕ Ανδρέα Καργόπουλου για τη λήξη της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου

Σήμερα κοινοποιήθηκε στη συναδέλφισσα Χρύσα Χοτζόγλου η λήξη της δυνητικής αργίας. Η Χρύσα γυρνάει...

To Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks καλεί σε μαζική συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη, 5 Σεπτέμβρη, στις 17:30, στην πλατεία ΧΑΝΘ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks καλεί όλους τους συναδέλφους και...

Το Συνδικάτο ΙΓΜΕ συμμετέχει στις μαζικές διαδηλώσεις των συνδικάτων 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΓΜΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ  5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χρήματα για...