Γιγαντοπανό αναρτήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Σάμου στο κτίριο του Ξενία στην παραλιακή της πόλης Σάμου.

Δημοσιεύτηκε στις

Γιγαντοπανό αναρτήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Σάμου στο κτίριο του Ξενία στην παραλιακή της πόλης Σάμου.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αυριανή απεργία και συγκέντρωση στις 10πμ απευθύνουν το Εργατικό Κέντρο και τα σωματεία με συνθήματα “στο γύψο δε θα βάλετε την απεργία, καμιά υποταγή στην εργοδοσία”, “κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”.

Με συλλαλητήρια σε Βαθύ – Καρλόβασι, συσκέψεις μελών των σωματείων, εξορμήσεις και ομιλίες σε μεγάλους χώρους δουλειάς (Αεροδρόμιο, ΔΕΗ, ΕΟΣΣ, τράπεζες, χονδρεμπορικά, σούπερ-μάρκετ κ.λπ.) συνεχίζεται καθημερινά η δράση του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων.

Χαρακτηριστικό συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα απ’ όλους τους εργαζόμενους, είναι η οργή για την κοροϊδία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που όχι μόνο δεν έσκισε τα μνημόνια, αλλά προχώρησε κάνοντας τη βρώμικη δουλειά υπέρ του κεφαλαίου που δεν μπορούσαν να κάνουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, βάζοντας χέρι ακόμα και στο δικαίωμα της απεργίας και στα σπίτια του λαού.

 

Η Διοίκηση

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...