Για το δολοφονικό χτύπημα φοιτητή από τη Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύτηκε στις

 

Οι εγκληματίες φασίστες – ναζιστές της Χρυσής Αυγής έδειξαν για άλλη μια φορά το δολοφονικό τους ποιόν με την επίθεσή τους σε νεαρό φοιτητή και τον ξυλοδαρμό του.

 Είναι δολοφόνοι, ακριβώς γιατί είναι ναζιστές και ρατσιστές. Γιατί αποτελούν την πιο ακραία, βάρβαρη και εγκληματική έκφραση του απάνθρωπου εκμεταλλευτικού συστήματος που τους τρέφει ως δύναμη κρούσης κατά του εργατικού και λαϊκού κινήματος, ως κατασταλτική δύναμη απέναντι στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, απέναντι στο ριζοσπαστικό προσανατολισμό τους.

 Η Χρυσή Αυγή υπηρετεί πιστά τους εκμεταλλευτές του εργατικού και λαϊκού μόχθου, τους κεφαλαιοκράτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεργολάβους, βιομήχανους, εφοπλιστές. Δεκάδες είναι οι παρεμβάσεις της μέσα στη Βουλή υπέρ των συμφερόντων τους, ταυτόχρονα με την «εξωκοινοβουλευτική» εγκληματική δράση ενάντια σε αγωνιστές – συνδικαλιστές και ταξικά σωματεία, σε φτωχούς και ταλαιπωρημένους μετανάστες – πρόσφυγες, με τη λειτουργία δουλεμπορικών γραφείων για να προσφέρουν φτηνή εργατική δύναμη στους μεγαλοεργοδότες.

 Οι εργαζόμενοι πρέπει να καταδικάσουν και να απομονώσουν αυτούς τους εγκληματίες – υπηρέτες των εκμεταλλευτών και του συστήματός τους που γεννά τη φτώχια, τη δυστυχία, τον πόλεμο.

 

 

 

Περισσότερα

Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’Αθήνας

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από...

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...