Για τον “οδικό χάρτη στρατηγικής εταιρικής σχέσης” μεταξύ της Ελλάδας και της Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Ο “οδικός χάρτης στρατηγικής εταιρικής σχέσης” μεταξύ της Ελλάδας και της Γαλλίας που συμφωνήθηκε σήμερα είναι το έδαφος για την προστασία και την αύξηση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων, των επενδυτών. Για τους Έλληνες και Γάλλους εργαζόμενους προβλέπονται άγρια μέτρα στα εργασιακά, στους μισθούς, στα ασφαλιστικά δικαιώματα που επιχειρούν να τα επιβάλλουν με αυταρχισμό και καταστολή.

Το ΠΑΜΕ, εκφράζει την αλληλεγγύη του στους Γάλλους εργαζόμενους, που μάχονται αυτές τις μέρες ενάντια στο νόμο που διαλύει τις εργασιακές σχέσεις. Η ταύτιση απόψεων του Έλληνα και Γάλλου πρωθυπουργού, η περπατησιά πάνω στην ίδια όχθη δείχνει το δρόμο της απειθαρχίας, της αντίστασης και των αγώνων που πρέπει να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι, η νεολαία σε κάθε χώρα! 

Περισσότερα

Κινητοποίηση στην πρεσβεία των ΗΠΑ: Διέξοδο στον πόλεμο θα δώσει ο λαός, ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μήνυμα καταδίκης της επέμβασης ΗΠΑ - Ισραήλ στο Ιράν έστειλαν εργαζόμενοι και νέοι με...

Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΜΕ την Κυριακή 15 Μάρτη

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2026, Εθελοντική Αιμοδοσία ΠΑΜΕ στην αίθουσα Εμποροϋπαλλήλων, (Αγ Φιλοθέης 5β...

Η Παιδική Εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες για το Σάββατο 28 Φλεβάρη

Με το παραμύθι «Φεγγαράκι μου χοντρό» της Χαράς Γιαννακοπούλου που θα μεταδοθεί αύριο, Σάββατο...