Για την ολοκλήρωση του φετινού Εργατικού Τουρνουά ποδοσφαίρου

Δημοσιεύτηκε στις

Το φετινό εργατικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ, ολοκληρώθηκε. Στο φετινό τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή 40 ομάδες από εργασιακούς χώρους και κλάδους, από σχολές και χώρους κατάρτισης, από θεραπευτικές κοινότητες. Συνολικά έλαβαν μέρος πάνω από 300 εργαζόμενοι.

 

Για εμάς δεν έχει σημασία ποιος βγήκε πρωταθλητής και ποιος τελευταίος, εφόσον είχαμε ξεχωρίσει εξαρχής τους στόχους του τουρνουά. Στόχοι διεκδικητικοί για την δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, για δωρεάν άσκηση και μαζικό λαϊκό αθλητισμό, για ζωή μακριά από όλα τα ναρκωτικά.

 

Σίγουρα. δεν τα κάναμε όλα καλά, σίγουρα είχαμε αδυναμίες. Δεσμευόμαστε όμως ότι το επόμενο τουρνουά θα ναι καλύτερο, πιο προετοιμασμένο. Καλούμε παράλληλα τα σωματεία να πυκνώσουν τις δραστηριότητες γύρω από όλες τις ανάγκες της εργατικής οικογένειας.

 

Για την ιστορία την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Ματσούκη από τον κλάδο των λιθογράφων, τη 2η θέση η επανένταξη της θεραπευτικής κοινότητας του Νόστου σε έναν τελικό που κρίθηκε στη λεπτομέρεια (1-1 κανονικός αγώνας, 5-4 στα πέναλτι), την 3η θέση η ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ από τον κλάδο του φαρμάκου και την 4η το κλαδικό σωματείο επισιτισμού-τουρισμού.

 

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ

Περισσότερα

Πρωταθλήτρια του 12ου Εργατικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου η ομάδα της Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ στη ΝΟΚΙΑ

Ολοκληρώθηκε το 12ο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5*5 με πρωταθλήτρια την ομάδα της «Σωματειακής Επιτροπής...

Στις 23 Ιούνη ο Τελικός 12ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ

Το Σάββατο 23 Ιούνη θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου...

Τελικός 12ου Πρωταθλήματος ΠΑΜΕ

Ο θεσμός του Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που αγκαλιάστηκε για 12η συνεχή χρονιά από εκατοντάδες...