Για την έναρξη του συνεδρίου της ΓΣΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Και η έναρξη του συνεδρίου επιβεβαιώνει αυτό που για χρόνια το ΠΑΜΕ τονίζει: ότι η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ στηρίζει με όλους τους τρόπους τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, την ανταγωνιστικότητα, την επιχειρηματικότητα.

Ο Απολογισμός της Διοίκησης της ΓΣΕΕ επανέφερε  για μια ακόμα φορά ως αιτίες της κρίσης τα golden boys, την απληστία του καπιταλισμού, το νεοφιλελευθερισμό κλπ. Προβάλε ως λύση νέο μείγμα διαχείρησης, αθώωνοντας τον καπιταλισμό και τις πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις που τον υπηρετούν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το τσιράκι των διεθνών μονοπωλίων γραμματέας της ITUC Saran Burrow η οποία είπε τα ίδια στα αγγλικά .

Προκάλεσε λέγοντας ότι το ΔΝΤ δεν έχει ιδέα για τις συνέπειες που έχει η πολιτική του στους εργαζόμενους. Πρόβαλε ως λύση για τους εργαζόμενους ένα νέο μοντέλο καπιταλισμού. Ευχαρίστησε την ηγεσία της ΓΣΕΕ στον κοινό στόχο προώθησης των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων μέσα στην εργατική τάξη.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να βγάλει τα συμπεράσματά της και να πετάξει απο πάνω της τους επικίνδυνους για τα συμφέροντά της υποτακτικούς του κεφαλαίου μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Περισσότερα

Όλοι στα δικαστήρια την Παρασκευή 5 Απρίλη στις 9πμ στο κτίριο 12 Θ. Τριμελές

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2024    ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ...

Αλληλεγγύη συνδικαλιστικών οργανώσεων στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει. Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα καλούν σε...

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ από τη συνέντευξη τύπου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έξω από το Υπ. Οικονομικών

Συνέντευξη τύπου έξω από το Yπ. Οικονομικών παραχώρησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία...