Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Σωματείου Εργαζομένων Cyta Hellas

Δημοσιεύτηκε στις

ΌΛΟΙ στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Τρίτη 20/2, 9.00-11.00 και ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ μαζί με το ΣΕΤΗΠ στην διοίκηση της εταιρείας.
 
Τέρμα στην κοροϊδία και στην αναμονή απαιτούμε όλοι μαζί απαντήσεις! 
 
Προχωράμε σε: 
 
1. Κοινή σύσκεψη εργαζομένων Cyta – Vodafone Τετάρτη 28/2 στο ΕΚΑ, στις 18:30 με ΣΕΤΗΠ, ΠΑΣΕ Vodafone, 360 connect για την συνέχιση της πάλης μας. 
2. Στηρίζουμε το σχέδιο νόμου για τις Συλλογικές Συμβάσεις 
3. Συμμετέχουμε σε απεργία στα μέσα Μάρτη με αιχμή τις συμβάσεις, ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα κυβέρνησης-κεφαλαίου-θεσμών 
4. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που καλεί το ΠΑΜΕ στις 21 Φλεβάρη για τους πλειστηριασμούς. 
 
Απαιτούμε: 
 
1. Την συλλογική διαπραγμάτευση μαζί με το κλαδικό συνδικάτο ΣΕΤΗΠ και τα σωματεία της Vodafone και 360 για διασφάλιση των θέσεων, των όρων και των συνθηκών εργασίας όλων των εργαζόμενων και μετά την εξαγορά. Την συνέχεια των δικαιωμάτων για όλους τους εργαζόμενους: μισθολογικών και λοιπών απολαβών, προϋπηρεσίας, αντικειμένου εργασίας. Να δεσμευτούν οι διοικήσεις γραπτά: Καμία απόλυση, καμία χαμένη θέση εργασίας, καμία βλαπτική μεταβολή στα δικαιώματα μας. Εξίσωση όλων των δικαιωμάτων προς τα πάνω. 
 
2. Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που να διασφαλίζει τους όρους, τις συνθήκες και τις θέσεις εργασίας μας και μπροστά στην εξαγορά. 
 
3. Πάλη για υπογραφή κλαδικής Σύμβασης από κοινού με το κλαδικό μας συνδικάτο το ΣΕΤΗΠ και τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου στην κατεύθυνση της ανάκτησης όσων χάσαμε στην κρίση. 
 
4. Η ΓΣ επίσης επιβεβαίωσε την αντίθεση όλων των συναδέλφων σε κάθε μορφή εντατικοποίησης της εργασίας μας. Ειδικότερα για το τμήμα 1α, απαιτεί από την διοίκηση να σταματήσει να είναι μονοπρόσωπη η βραδυνή βάρδια και να προσληφθεί το απαραίτητο προσωπικό για την λειτουργία του τμήματος. 
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ – ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ 
 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...