Ανακοίνωση του Συνδικάτου Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής για την παράσταση διαμαρτυρίας στην Cosmote – E Value

Δημοσιεύτηκε στις

 

Με κεντρικό αίτημα, «Απαιτούμε τώρα την υπογραφή σύμβασης στην Cosmote – E Value για όλους», τοΣυνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής και οι Σωματειακές Επιτροπές του στον όμιλο ΟΤΕ, πραγματοποιήσαμε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο του Κεραμεικού, όπου είναι και η έδρα της επιχείρησης.

 

Η πρωτοβουλία αυτή ήταν απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που κάναμε στις 12 Ιουλίου οι εργαζόμενοι στην Cosmote- EValue, αφού η Διοίκηση δεν έχει απαντήσει στο εξώδικο που έχει στείλει το κλαδικό μας Σωματείο στις 26 Ιουνίου για να ξεκινήσει διαπραγμάτευση για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

 

Η ανταπόκριση των εργαζομένων στο κτίριο του Κεραμεικού ήταν θετική. Από νωρίς το πρωί, με την 1η βάρδια, έφτασε πλατιά σε όλους τους εργαζόμενους το πλαίσιο αιτημάτων για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η αναγκαιότητα να υπογραφεί ΤΩΡΑ Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην Cosmote – Evalue για όλους, που να πατάει πάνω στις δικές μας ανάγκες, μια σύμβαση – προστασία για εμάς με ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς, που θα βελτιώνει συνολικότερα τις συνθήκες και τους όρους που εργαζόμαστε. Ενώ την ίδια ώρα από το πρωί ήταν στημένη και μας υποδέχτηκε στο κτίριο η αστυνομία, μετά από πρόσκληση της διοίκησης, για να διαφυλάξει ότι δε θα κουνηθεί φύλλο.

 

Το Δ.Σ του ΣΕΤΗΠ, αφού δεν έχει λάβει καμιά απάντηση έως και σήμερα, ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση και ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Η Διοίκηση για ακόμα μια φορά δεν έδωσε καμιά απάντηση, σε τηλεφωνική επικοινωνία απλά δήλωσε πως δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.

 

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !

 

Προειδοποιούμε ότι αν η διοίκηση δεν δεχτεί συνάντηση με το κλαδικό μας σωματείο, αν δεν πάρουμε απάντηση, θα προχωρήσουμε σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας με όλες τις μορφές!

 

Είμαστε σε ετοιμότητα! Συνεχίζουμε δυναμικά και μαζικά!

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ CosmoteEValue ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά

Οι  Διοικήσεις των Σωματείων μας αποχαιρετούν με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά, την...

Η ΠΕΜΕΝ αποχαιρετά την Αθηνά Ζύμαρη

Το Δ.Σ. της ΠΕΜΕΝ, αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τη δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Αθηνά Ζύμαρη,...

Σωματείο Καθαριστών-Καθαριστριών Πειραιά: Συλλυπητήριο Σημείωμα για την απώλεια της Αθηνάς Ζύμαρη

Το Δ.Σ του Σωματείου καθαριστριών – καθαριστών Πειραιά εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην...