Ανακοίνωση του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Δημοσιεύτηκε στις

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς τους συγγενείς των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τις πυρκαγιές καθώς και τη συμπαράστασή του προς τους τραυματίες που βρίσκονται στα νοσοκομεία και δίνουν αγώνα για τη ζωή τους και τους πυροπαθείς που καταστράφηκε η περιουσία τους.

Η αυτοθυσία και η υπερπροσπάθεια των πυροσβεστών και των εθελοντών, δεν μπορούν να καλύψουν τα περιορισμένα μέσα πυρόσβεσης, την ανυπαρξία σχεδιασμού και την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου συνδυάζονται ο οικιστικός ιστός με βαριές βιομηχανικές δραστηριότητες. Τις ελλείψεις αυτές επανειλημμένα έχει αναδείξει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, καθώς είναι μέτρα που συμβάλλουν στην προάσπιση της ζωής του εργαζόμενου λαού.

Είναι επιτακτικό να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από την κυβέρνηση για την ικανοποίηση των άμεσων αναγκών των πληγέντων.

Το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους που είναι πληγέντες να έρθουν σε επαφή με το Σωματείο. Καλεί τους εργαζόμενους να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην υπεράσπιση της ζωής των συνανθρώπων μας και να σταθούν αλληλέγγυοι με οποιοδήποτε τρόπο προς τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών.

 

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά

Οι  Διοικήσεις των Σωματείων μας αποχαιρετούν με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά, την...

Η ΠΕΜΕΝ αποχαιρετά την Αθηνά Ζύμαρη

Το Δ.Σ. της ΠΕΜΕΝ, αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τη δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Αθηνά Ζύμαρη,...

Σωματείο Καθαριστών-Καθαριστριών Πειραιά: Συλλυπητήριο Σημείωμα για την απώλεια της Αθηνάς Ζύμαρη

Το Δ.Σ του Σωματείου καθαριστριών – καθαριστών Πειραιά εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην...