Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων Ποτών για την απεργία στις ιχθυοκαλλιέργειες

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι-σες στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

 

Η ομοσπονδία χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα σας απέναντι στην εργοδοσία της επιχείρησης ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Στηρίζουμε την προσπάθεια σας για να σας καταβληθούν τα δεδουλευμένα μηνών να παρθούν πίσω οι απολύσεις και να σταματήσει η επιθετικότητα της εργοδοσίας.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι στο πλευρό σας είναι όλα τα συνδικάτα του κλάδου και οι εργαζόμενοι. Ο αγώνας σας είναι ήδη γνωστός από την πρώτη στιγμή σε όλη την εργατική τάξη της χώρας.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας. Σας καλούμε να συνεχίσετε ως την τελική δικαίωση των αιτημάτων σας.

Η ομοσπονδία θα συνεχίσει να σας στηρίζει με όλους τους τρόπους.

 Καλούμε την εργοδοσία να εξοφλήσει άμεσα όλους τους εργαζόμενους, να σταματήσει τις απολύσεις, να συναντηθεί με το συνδικάτο και την επιτροπή. Τους προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους.

 Συνάδελφοι-σες

Σας καλούμε να γίνεται όλοι και όλες μέλη του συνδικάτου, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας απέναντι στα αφεντικά και τις κυβερνήσεις τους. Καλούμε όλα τα συνδικάτα του κλάδου να δείξουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους.

Σύνθημα μας δικαιούμαστε τα πάντα γιατί εμείς παράγουμε όλο τον πλούτο.

 

Περισσότερα

Ταξική Ενότητα Εργαζομένων στην EFOOD: Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της Πανελλαδικής Απεργίας στις 25 Νοέμβρη

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, στις 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο που...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Σε ματαίωση ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και του πρώην μαγαζιού της κυρίας Πόπης από τους Μύλους

Σε ματαίωση οδηγήθηκε ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας και του πρώην μαγαζιού της...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Να διασφαλιστούν άμεσα τα δικαιώματα των εργαζομένων στη PIZZA FAN

ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ  ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ PIZZA FAN – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...