Αλληλεγγύη Στους Εργαζόμενους Των Τρένων Της Βρετανίας Που Βρίσκονται Σε Απεργιακές Κινητοποιήσεις

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την Αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους στις μεταφορές και τα τρένα της Βρετανίας, στο Συνδικάτο RMT, που βρίσκονται σε Απεργιακές κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι των μεταφορών της Βρετανίας κινητοποιούνται διεκδικώντας την προστασία των εργασιακών τους δικαιωμάτων και των θέσεων εργασίας τους. Ταυτόχρονα διεκδικούν την προστασία εργαζόμενων και επιβατών, η οποία βρίσκεται σε συνεχή κίνδυνο από το κυνήγι του κέρδους των εταιριών μεταφορών. Στον αγώνα τους αυτό βρίσκονται αντιμέτωποι με τη λασπολογία και τα ψέματα επιχειρηματικών ομίλων και κομμάτων του κεφαλαίου.

Οι εργαζόμενοι της Ελλάδας στηρίζουν τον αγώνα των Βρετανών εργατών. Είναι πολύ πρόσφατο το παράδειγμα των Ελλήνων εφοπλιστών και της Κυβέρνησης της Ελλάδας, που στην πολυήμερη απεργία των ναυτεργατών και τα δίκαια αιτήματα τους, απάντησαν με συκοφαντίες, καλλιέργεια «κοινωνικού αυτοματισμού» και απειλές. Τακτική που επαναλαμβάνεται στο σύνολο των εργατικών αγώνων, σε συνδυασμό με την καταστολή και την τρομοκρατία.

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό των Βρετανών εργατών που αγωνίζονται και εκφράζει την ταξική του Αλληλεγγύη.

 

 

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις της USB και των εργαζομένων στο Εμπόριο στην Ιταλία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στην USB και στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες...

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη Γενική Απεργία στις 11 Δεκέμβρη στην Πορτογαλία

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη γενική απεργία της 11ης Δεκέμβρη που κήρυξε η Γενική Συνομοσπονδία...

Ανακοίνωση για την Παγκόσμια Μέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

Κανένας λαός δεν είναι ελεύθερος όσο ο παλαιστινιακός λαός δεν είναι ελεύθερος! Η 29η Νοεμβρίου...