Αλληλεγγύη στις Κινητοποιήσεις των Εργαζομένων της Ν. Αφρικής

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την Αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της Νοτίου Αφρικής και την Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίου-Εκπαίδευσης-Υγείας και Συναφών Κλάδων, Νοτίου Αφρικής (NEHAWU) ενόψει της πανεθνικής Μέρας Δράσης που οργανώνουν στις 10 Φλεβάρη.

Η Ομοσπονδία Δημοσίου Νοτίου Αφρικής προχωρά στη συγκεκριμένη κινητοποίηση ενάντια στα αντεργατικά μέτρα που επιβάλλονται στη χώρα τους με αφορμή την καπιταλιστική κρίση. Μέτρα που έχουν ως θύμα τόσο τους εργαζόμενους στους κλάδους του Δημοσίου, όσο και τον λαό που χρησιμοποιεί τις Δημόσιες και Κοινωνικές Υπηρεσίες.

Το ταξικό κίνημα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ και η εργατική τάξη της χώρας μας δέχτηκε σε πολλές περιπτώσεις την ταξική Αλληλεγγύη των συναδέλφων της NEHAWU και των άλλων μελών της ΠΣΟ στη Νότιο Αφρική. Η NEHAWU έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του 17ου Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Συνεδρίου της ΠΣΟ στη Νότιο Αφρική, τον Οκτώβρη του 2016. Σήμερα, για μια ακόμη φορά η NEHAWU βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την υπεράσπιση των εργαζομένων.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την στήριξη και την Αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος της Ελλάδας στους εργαζόμενους στο Δημόσιο της Ν. Αφρικής και την Ομοσπονδία NEHAWU για την Μέρα Δράσης στις 10 Φλεβάρη.

 

Περισσότερα

Μήνυμα αλληλεγγύης της ΠΕΟ στην απεργία που πραγματοποιείται στις 17 Απριλίου από το ΠΑΜΕ

Η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία Κύπρου (ΠΕΟ) εκφράζει την ταξική αλληλεγγύη της στο ΠΑΜΕ και...

Μήνυμα ΠΕΟ με την ευκαιρία της 25ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΜΕ

Προς Γραμματεία ΠΑΜΕ Αγαπητοί σύντροφοι Εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ μεταφέρω προς όλα τα...

Ψήφισμα ενάντια στη δίωξη του Γ.Γ. του Εργατικού Κέντρου Nord CGT, Γαλλίας

 Να παύσει η δίωξη κατά του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Nord CGT, Γαλλίας  Αγωνιζόμαστε για ειρήνη...