Αλληλεγγύη με τον ελληνικό λαό και το ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Στο ΠΑΜΕ έχουν φτάσει σήμερα τα παρακάτω μηνύματα Αλληλεγγύης από:

ΠΕΟ Κύπρου

Η ΠΕΟ εκφράζει την ταξική αλληλεγγύη και συμπαράσταση των Κυπρίων εργαζομένων στις πολύμορφες αγωνιστικές απεργιακές κινητοποιήσεις που διοργανώνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές και στη συνεχιζόμενη επιβολή σκληρών μέτρων λιτότητας όπως είναι οι επιθέσεις στο δικαίωμα της Κοινωνικής Ασφάλισης και της σύνταξης, οι αυξήσεις στη φορολογία σε βάρος των εργαζομένων, οι απολύσεις και οι ιδιωτικοποιήσεις . Αυτές οι πολιτικές έχουν οδηγήσει τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και την φτωχοποίηση.

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες για τους εργαζόμενους, η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη πολλαπλασιάζουν την δύναμη της εργατικής τάξης. Αυτή η αλληλεγγύη συνδέεται με την ανάγκη για κοινή δράση και συντονισμό των αγώνων των λαών της Ευρώπης κατά των αντιλαϊκών και αντεργατικών πολιτικών .

Συνδικάτο Εργαζομένων στο Μετρό Στοκχόλμης, Σουηδίας SEKO Klubb 111

Το συνδικάτο εργαζομένων στο μετρό της Στοκχόλμης, εκφράζει την αλληλεγγύη του στις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στα συνδικάτα και τις άλλες οργανώσεις που συμμετέχουν στην σημερινή κατάληψη του Υπουργείου Εργασίας στην Ελλάδα, στις αυριανές συγκεντρώσεις και στην προγραμματισμένη απεργία του Νοέμβρη.

Είμαστε αλληλέγγυοι ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να κατεδαφίσει κι αυτά που έχουν μείνει από τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης και να δίνει περισσότερα προνόμια και κέρδη στο κεφάλαιο.

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας! Όλοι για ένα και ένας για όλους!

Συνομοσπονδία Βραζιλίας UST

Αλληλεγγύη με τον ελληνικό λαό και το ΠΑΜΕ

H Συνομοσπονδία Συνδικάτων UST Βραζιλίας εκφράζει την αλληλεγγύη της με τον αγώνα των εργαζόμενων και του λαού της Ελλάδας, που μάχονται κατά των νέων αντιλαικών μέτρων, στον αγώνα τους κατά της πολιτικής εκμετάλλευσης, της εξαθλίωσης και της υποταγή στα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων, της Ευρωπαϊκή Ένωσης και του ΔΝΤ, οι οποίοι πιο επιθετικά, σύνθλιβουν ακόμη και το δικαίωμα στην εργασία, την κοινωνική ασφάλιση.

Αυτό αποδεικνύει ότι ο καπιταλισμός δεν έχει τίποτα περισσότερο να προσφέρει στους ανθρώπους, παρά φτώχεια, ανεργία και ταξικές διακρίσεις

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στους φοιτητές των ΗΠΑ-Καταγγέλλουμε την βία και την καταστολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Βράδυ Πρωτομαγιάς τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν εναντίον...

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Μήνυμα αλληλεγγύης της ΠΕΟ στην απεργία που πραγματοποιείται στις 17 Απριλίου από το ΠΑΜΕ

Η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία Κύπρου (ΠΕΟ) εκφράζει την ταξική αλληλεγγύη της στο ΠΑΜΕ και...