ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Tο Συνδικάτο Επισιτισμού- Τουρισμού- Ξενοδοχείων Ν. Αττικής εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του,  στον  πολύμηνο αγώνα των εργαζόμενων των επιχειρήσεων «Ζούρα» που διανύει σήμερα την 11η μέρα απεργιακών κινητοποιήσεων για την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλει η επιχείρηση, για πάνω από 8 μήνες.

 

Ο αγώνας των συναδέλφων δίνεται σε δύσκολες συνθήκες, απέναντι στους μηχανισμούς καταστολής και τρομοκράτησης της εργοδοσίας, που αξιοποιεί κάθε μέσο ( μπράβους, συκοφαντίες, συλλήψεις, μηνύσεις κλπ) για να κάμψει την αγωνιστικότητα και τη συλλογικότητα τους.  Σύμμαχος της εργοδοσίας είναι η Κυβέρνηση που ακόμη μία φορά αποκαλύπτει το πραγματικό- αντεργατικό της πρόσωπο, διαθέτοντας το νομικό οπλοστάσιο που ενισχύει την ασυδοσία των εργοδοτών αλλά και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς (ΜΑΤ) για το χτύπημα των αγωνιζόμενων συναδέλφων.

 

Όσο για την Δικαιοσύνη, αποδεικνύεται ακόμη μία φορά περίτρανα ότι παραμένει «τυφλή» και «κωφή» όσον αφορά τη βία που ασκούν οι εργοδότες με την απληρωσιά, με την καταπάτηση κάθε εργατικού δικαιώματος, με τις απολύσεις και την τρομοκρατία. 

 

Το Συνδικάτο καλεί όλους τους συναδέλφους και τα σωματεία του κλάδου να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στον «Ζούρα». Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη της τάξης μας, το δικό μας μέτωπο απέναντι στο κεφάλαιο, την κυβέρνηση, τα πολιτικά και συνδικαλιστικά τους στηρίγματα.

 

 

 

                                                Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: 1η Μάη Απεργούμε

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Η 1η ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. Είναι ημέρα αγώνα της τάξης μας απέναντι στους...

Σωματείο Αρχαιολογίας Άρτας: Η 1 Μάη είναι ημέρα αγώνα και διεκδίκησης

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ  Γιατί η 1η Μάη δεν είναι αργία, μέρα των...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ: Πρόσκληση σε αντιπολεμική εκδήλωση

Λάβαμε αυτή την πρόσκληση στην οποία θα συμμετέχουμε με τα σωματεία και τους φορείς...