«Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο». Μαζική Παράσταση Διαμαρτυρίας Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Μπροστά στις επικίνδυνες εξελίξεις που δρομολογούνται μετά την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να προτείνει από κοινού με την Τουρκία και τη Γερμανία την αποστολή ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Αιγαίο στο όνομα της φύλαξης των ελληνοτουρκικών συνόρων από τους πρόσφυγες, η εργατική τάξη οφείλει να βροντοφωνάξει: «Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο», «Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους – Καμία συμμετοχή της Ελλάδας – Να κλείσουν τώρα οι ευρωατλαντικές βάσεις».

Η επίκληση του προσφυγικού προβλήματος -που οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές προκαλούν- γίνεται μοχλός για την προώθηση των επιδιώξεων για συγκυριαρχία και συνδιαχείριση του Αιγαίου κάτω από την “ομπρέλα” των ΕυρωΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών. Η συγκέντρωση ΝΑΤΟικών δυνάμεων στην περιοχή συνδέεται με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και νέα επέμβαση στη Λιβύη.

Το ΠΑΜΕ καλεί τις Ομοσπονδίες και τα Συνδικάτα να απευθύνουν στους εργαζόμενους πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την Πέμπτη 25 Φλεβάρη στις 6 μ.μ

Περισσότερα

Τιμούμε την επέτειο της Νάκμπα δυναμώνοντας το σύνθημα ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Η επέτειος της Νάκμπα, της «καταστροφής» και του ξεριζωμού του λαού της Παλαιστίνης το...

 Ολονύχτια διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων στα Προπύλαια ενάντια στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθές η ολονύχτια διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων στα Προπύλαια ενάντια στη...

Νέα Κινητοποίηση την Τετάρτη 15 Μάη 4μμ στη doValue

Καλούνται σωματεία και φορείς των γειτονιών της Αθήνας να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους...