Ομοσπονδία Λογιστών: Έξω οι εργοδότες από τα σωματεία. Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών!

Δημοσιεύτηκε στις

Άλλη μια απόδειξη για τον βρώμικο ρόλο του εργοδοτικού συνδικαλισμού έρχεται με τις αποκαλύψεις ότι ο πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ είναι παράλληλα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Οι εργοδότες έχουν στο πλάι τους δικούς τους ανθρώπους στο συνδικαλιστικό κίνημα. Πλέον όχι μόνο είναι τσιράκια της εργοδοσίας, όχι μόνο είναι το μακρύ χέρι της εργοδοσίας στο συνδικαλιστικό κίνημα, όχι μόνο υπηρετούν τα συμφέροντα των εργοδοτών αλλά είναι και οι ίδιοι εργοδότες!!! 

Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για τον κύριο Καραγεωργόπουλο που βέβαια έχει και άλλα κατορθώματα στο βιογραφικό του  όπως διασπαστικά σωματεία-σφραγίδες, εκλογές παρωδίες κλπ. 

Τεράστιες είναι και οι ευθύνες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που παρά την κατακραυγή δεν έχει αποπέμψει ακόμα τον κύριο Καραγεωργόπουλο καθώς και της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Βέβαια υπάρχει το δίλημμα για το πώς θα επιτελέσουν έπειτα το έργο τους ως εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός;

Ο κατήφορος τους δεν έχει σταματημό. 

Στο όνομα της υπεράσπισης των εργαζόμενων εκτός από τους εργατοπατέρες τώρα αποκτήσαμε και εργοδότες. 

Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν το συμπεράσματα τους και να γυρίσουν την πλάτη σε αυτές τις δυνάμεις που τόσα χρόνια βάζουν πλάτη για να περάσουν ένα σωρό μέτρα. Να περιφρουρήσουμε τα συνδικάτα μας, να αλλάξουμε τους συσχετισμούς.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να γυρίσουν αποφασιστικά την πλάτη σε όλο αυτόν το μηχανισμό των εργατοπατέρων που κάνουν κουμάντο στη ΓΣΕΕ, στην ΑΔΕΔΥ και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεων με σκοπό και στόχο να κρατούν το συνδικαλιστικό κίνημα υποταγμένο και χειραγωγημένο από την κυβέρνηση και την εργοδοσία. 

Καλούμε τα όργανα της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ να συνεδριάσουν άμεσα, με θέμα την  αποπομπή και καθαίρεση του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου. 

Συνδικάτα Ταξικά όχι Εργοδοτικά!!!

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...