Σωματείο Εμποροϋπάλληλων Φθιώτιδας: Έξω Οι Εργοδοτικοί Συνδικαλιστές Από Τα Σωματεία.

Δημοσιεύτηκε στις

Ο  «συνδικαλιστής»  Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος και εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ, εκτός από εκπρόσωπος εργαζομένων είναι παράλληλα  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία  «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιρειών τυχερών παιχνιδιών, παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις, διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα και παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες.

Όπως κάθε σωματείο που σέβεται την ύπαρξή του, τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, καταγγέλλουμε τον «συνδικαλιστή» – μέσα σε πολλά εισαγωγικά- και ζητάμε την αποπομπή και καθαίρεση του από πρόεδρο της ΟΙΥΕ, και από την ΓΣΕΕ. Δεν ανεχόμαστε στην ομοσπονδία που ανήκει το σωματείο μας να έχουμε για πρόεδρο έναν εργοδότη,  πρόεδρο ΑΕ που έχει μετοχές. Ούτε μέλος εργατικού σωματείου δεν πρέπει να είναι, πόσο μάλλον και πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Οι εργαζόμενοι της Φθιώτιδας ξέρουν τι σημαίνει εργοδοτικός κυβερνητικός συνδικαλισμός, νοθεία και εργατοπατέρες. Τους έχουμε απέναντι σε ένα νόθο – διασπαστικό  ‘Εργατικό’ Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθ/δας.  Έχουν βάλει πλάτες για να περάσει ότι αντεργατικό έχει εμφανιστεί, απαξιώνουν τους αγώνες των εργατών, βάζουν εμπόδια στην οργάνωση της πάλης μας.  

Οι εμποροϋπάλληλοι – ιδ. υπάλληλοι της Φθιώτιδας πρέπει να τους γυρίσουν την πλάτη, να τους πετάξουν από τα σωματεία, κάνοντάς τα πιο μαζικά πιο ισχυρά με την δική μας συμμετοχή και ενεργή δράση.

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Δελτίο Τύπου για τη σημερινή απεργία

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, που με τη σημερινή απεργία έδωσαν ώθηση στον αγώνα να ικανοποιηθούν...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία

Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αθλιότητα των «απογευματινών» επί πληρωμή...

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα

Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα που διεκδικεί ...