Ένωση Λογιστών Αττικής: Καταγγέλλουμε Τις Συνδικαλιστικές Ηγεσίες Που Στελεχώνονται Με Εργοδότες

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΕΛΕΠΑ μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο ότι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ, ο γνωστός “συνδικαλιστής” Καραγεωργόπουλος, και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία “ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, που σύμφωνα με τους σκοπούς της:

  • Διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιρειών τυχερών παιγνίων
  • Παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις
  • Διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα
  • Παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες.

Καταγγέλλει και καλεί, την διοίκηση της ΓΣΕΕ να αποπέμψει τον εν λόγω «συνδικαλιστή», καθώς και τη διοίκηση της Ο.Ι.Υ.Ε. να τον καθαιρέσει και να τον διαγράψει.

Καταγγέλλουμε ευθέως τις συνδικαλιστικές αυτές ηγεσίες που, χωρίς συστολή, στελεχώνονται με εργοδότες «για να προστατέψουν τους εργαζόμενους», όπως δηλώνει με θρασύτητα ο εν λόγω «συνδικαλιστής». 

Οι εργαζόμενοι ΔΕΝ χρειάζονται προστάτες. Ξέρουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους μέσα από τα ταξικά τους συνδικάτα. χρειάζεται όμως να έχουμε μάτια ανοιχτά, προκειμένου να διαφυλάττουμε τα συνδικάτα μας από τους ταξικούς μας αντιπάλους που είναι οι εργοδότες και τα φερέφωνα τους. 

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...