Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Νομού Αττικής : η Διοίκηση του Σωματείου μας αποφάσισε να προχωρήσει σε 4ωρη στάση εργασίας, 8 π.μ. έως 12 το μεσημέρι, την Παρασκευή 29 Γενάρη σε όσους εργάζονται στα Τεχνικά Γραφεία – εταιρίες ανελκυστήρων

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Καμία αναμονή, καμία καθυστέρηση εμπρός στην συντονισμένη επίθεση που δεχόμαστε από την κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν τα μαζεύουμε.

Απαντάμε οργανώνοντας την πάλη μας σε όλους αυτούς που κάνουν πλάτες και κλείνουν τα μάτια μπροστά στην εκμετάλλευση, την τρομοκρατία, τις απολύσεις του κάθε εργοδότη.

 

Μπροστά στην επίθεση της εργοδοσίας που αυτές τις μέρες κορυφώνετε με τις 18 απολύσεις που έχει εξαγγείλει η πολυεθνική εταιρία ΚΟΝΕ που είναι στο χώρο των ανελκυστήρων, και οι συνάδελφοι και το επιχειρησιακό τους σωματείο βρίσκεται σε απεργιακές κινητοποιήσεις, η Διοίκηση του Σωματείου μας αποφάσισε να προχωρήσει σε 4ωρη στάση εργασίας, 8 π.μ. έως 12 το μεσημέρι, την Παρασκευή 29 Γενάρη σε όσους εργάζονται στα Τεχνικά Γραφεία – εταιρίες ανελκυστήρων. Συγχρόνως καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της εταιρίας ΚΟΝΕ, Φιλικών 5 κ Δεληγιώργη 1, Περιστέρι, στις 8 το πρωί.

 

Για να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα την δράση μας, να συντονίσουμε τη συνολική απάντηση μας και με άλλα σωματεία, προχωράμε σε έκτατη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 28 Γενάρη, που θα γίνει στο Συνδικάτο Οικοδόμων, Βερανζέρου 1 στον 2ο όροφο, Πλατεία Κάνιγγος, στις 7 μ.μ..

 

Όλοι στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, όλοι μαζί για :

Να προετοιμάσουμε την απάντησή μας στην κυβέρνηση με την καθολική συμμετοχή μας στην απεργία στις 4 Φλεβάρη.

Να δώσουμε τα δυνατά μας για την επιτυχημένη στάση εργασία σε όσους δουλεύουν στους ανελκυστήρες την Παρασκευή 29 Γενάρη.

Να πάρει πίσω την εξαγγελία για 18 απολύσεις η εταιρία ανελκυστήρων ΚΟΝΕ Α.Ε.

 

 

 

 

 

ΤΟ Δ.Σ.

 

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...