Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης εκφράζει την αλληλεγγύη στους απεργούς στο λιμάνι του Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης στέλνει μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους απεργούς στο λιμάνι του Πειραιά, γνωρίζουμε ότι για πρώτη φορά, μετά τη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά από την «Cosco», το λιμάνι «πάγωσε», καθώς καμία εργασία φορτοεκφόρτωσης δεν πραγματοποιείται, με τις γερανογέφυρες να έχουν σταματήσει. Η προσπάθεια της εργοδοσίας έπεσε στο κενό και οι απεργοί της «COSCO» μαζί με τους απεργούς όλου του Πειραιά συμμετείχαν στη απεργιακή συγκέντρωση μπροστά στην πύλη της «Cosco».

Στις σημερινές συνθήκες είναι σημαντικό το μήνυμα που στέλνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι προς την εργοδοσία, ότι η τρομοκρατία δεν μπορεί να περάσει, δεν μπορεί να τους σταματήσει όταν είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι. Χωρίς τους εργαζόμενους δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε λιμάνι, ούτε εργοστάσιο, κανένας χώρος δουλειάς, αυτή την δύναμη πρέπει να αξιοποιήσει η εργατική τάξη απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, την Ε.Ε. και την εργοδοσία.

Στεκόμαστε στο πλευρό σας και διεκδικούμε την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης, Καμία μορφή ελαστικής εργασίας, Πλήρη απασχόληση για όλους, Ενιαία Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας, Βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα, Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Είμαστε δίπλα στους απεργούς διεκδικώντας, με όπλο την ταξική αλληλεγγύη, τα δικαιώματά τους. Ο αγώνας αυτός είναι δίκαιος τα αιτήματα τους είναι στην καθημερινή πάλη και στον κλάδο των ΟΤΑ.

Για την Διοίκηση του Σωματείου

Περισσότερα

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Δελτίο Τύπου από τη κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας

ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ η παιδαγωγική επάρκεια στα πτυχία των «καθηγητικών σχολών»! Με τον αγώνα μας τα...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Όλοι 28 Φλεβάρη στις 12.00μ.μ. στο Σύνταγμα

ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ Η ΟΡΓΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ...

Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Δεν θα επιτρέψουμε να τρομοκρατούνται τα παιδιά του λαού που αγωνίζονται μέσα στα στρατόπεδα

Δεν θα επιτρέψουμε να τρομοκρατούνται τα παιδιά του λαού που αγωνίζονται μέσα στα στρατόπεδα Το...