Το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας , από την θεομηνία που πλήττει τις περιοχές Μάνδρας – Ν. Πέραμος

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Συνδικάτο μας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας , από την θεομηνία που πλήττει τις περιοχές Μάνδρα – Ν. Πέραμο .

Στεκόμαστε στο πλευρό όλων όσοι έχασαν το βιός τους , εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας . Στις περιοχές αυτές άλλωστε μένουν και εργάζονται εκατοντάδες μέλη μας .

Με την ευθύνη αυτή καλούμε σε οργάνωση της πάλης απαιτώντας άμεσα από την Κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει τους πληγέντες για να αποκαταστήσουν τις ζημιές .

Καλούμε σε δράση τώρα , απαιτώντας να ληφθούν μέτρα συνολικά για την αντιπλημμυρική , αντισεισμική προστασία , όχι μόνο στις συγκεκριμένες περιοχές αλλά σε ολόκληρη την Αττική .

Έχουν ευθύνες όλες οι Κυβερνήσεις , σημερινή και προηγούμενη , διαχρονικά οι τοπικές αρχές , για την τσιμεντοποίηση και την παντελή έλλειψη υποδομών , πολύ περισσότερο σε μια περιοχή που με κεντρική πολιτική κατεύθυνση έχει μετατραπεί σε βιομηχανική .

Έχουν ευθύνη όλοι αυτοί και ο δρόμος ανάπτυξης που υπηρετούν . Ο δρόμος ανάπτυξης που θέλει να θυσιάζεται η υγεία και η ασφάλεια της εργατικής – λαϊκής οικογένειας στον βωμό των κερδών , Βιομηχάνων –μεγαλοεργολάβων .

Απαιτούμε άμεσα από την εργοδοσία , να καλύψει τους πληγέντες συναδέλφους . Να μην τους θεωρήσει αδικαιολογήτως απόντες αυτές τις μέρες και να τους καταβάλλει κανονικά τα ημερομίσθια . Να μην τολμήσουν να απολύσουν κανέναν από τους πληγέντες συναδέλφους .

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Κλαδικό Συνδικάτο Εργατ/λων Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημ. Τροφίμων Περιφ. Ενότητας Μαγνησίας- Σποράδων: Για ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Η νέα εργοδοσία στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ εφαρμόζει στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης μια πολιτική κοινωνικής...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας : Περί ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση του 16χρονου

Για την δημόσια συζήτηση περί ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση του 16χρονου στο «Ιπποκράτειο»...

Ψήφισμα Σωματείων Κλάδου Τροφίμων για τις απολύσεις στην εταιρεία AVRAMAR

Τα σωματεία που υπογράφουμε καταγγέλλουμε τη στάση της εργοδοσίας της AVRAMAR ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ που επιχειρεί...