Το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας , από την θεομηνία που πλήττει τις περιοχές Μάνδρας – Ν. Πέραμος

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Συνδικάτο μας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας , από την θεομηνία που πλήττει τις περιοχές Μάνδρα – Ν. Πέραμο .

Στεκόμαστε στο πλευρό όλων όσοι έχασαν το βιός τους , εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας . Στις περιοχές αυτές άλλωστε μένουν και εργάζονται εκατοντάδες μέλη μας .

Με την ευθύνη αυτή καλούμε σε οργάνωση της πάλης απαιτώντας άμεσα από την Κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει τους πληγέντες για να αποκαταστήσουν τις ζημιές .

Καλούμε σε δράση τώρα , απαιτώντας να ληφθούν μέτρα συνολικά για την αντιπλημμυρική , αντισεισμική προστασία , όχι μόνο στις συγκεκριμένες περιοχές αλλά σε ολόκληρη την Αττική .

Έχουν ευθύνες όλες οι Κυβερνήσεις , σημερινή και προηγούμενη , διαχρονικά οι τοπικές αρχές , για την τσιμεντοποίηση και την παντελή έλλειψη υποδομών , πολύ περισσότερο σε μια περιοχή που με κεντρική πολιτική κατεύθυνση έχει μετατραπεί σε βιομηχανική .

Έχουν ευθύνη όλοι αυτοί και ο δρόμος ανάπτυξης που υπηρετούν . Ο δρόμος ανάπτυξης που θέλει να θυσιάζεται η υγεία και η ασφάλεια της εργατικής – λαϊκής οικογένειας στον βωμό των κερδών , Βιομηχάνων –μεγαλοεργολάβων .

Απαιτούμε άμεσα από την εργοδοσία , να καλύψει τους πληγέντες συναδέλφους . Να μην τους θεωρήσει αδικαιολογήτως απόντες αυτές τις μέρες και να τους καταβάλλει κανονικά τα ημερομίσθια . Να μην τολμήσουν να απολύσουν κανέναν από τους πληγέντες συναδέλφους .

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Διαμαρτυρία στο Παίδων «Αγία Σοφία» για την υπομετάγγιση παιδιών με μεσογειακή αναιμία(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κέντρο διοίκησης του Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποίησαν σωματεία , φορείς με...

Παν-Καρδιτσιώτικο συλλαλητήριο διεκδίκησης στο Παλαμά(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πλημμυρών στο Παλαμά...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζ. ΨΝΑ Δαφνί: Κινητοποίηση και στάση εργασίας 13 Οκτώβρη με συγκέντρωση την πύλη του νοσοκομείου

Κάλεσμα του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων σε κινητοποίηση και στάση εργασίας την Παρασκευή 13/10/2023 στην...