Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων που πραγματοποιούν με το στήσιμο μπλόκων σε κομβικά σημεία όλης της χώρας και με το συλλαλητήριο στις 3 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη.

Η αιτία που προκαλεί τα προβλήματα των αγροτών είναι η πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ, που συνεχίζει και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η ίδια που καταδυναστεύει το σύνολο των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού.

Το ΕΚΠ στηρίζει τον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών στη μάχη κατά των παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων της Κυβέρνησης και της ΚΑΠ της ΕΕ που τους σπρώχνει ακόμα πιο βαθιά στο ξεκλήρισμα στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους του Πειραιά να στηρίξουν με κάθε τρόπο και μέσο τις κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων. Με οργάνωση και αγώνα να οικοδομήσουμε μέτωπο ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης και της ΕΕ που αποδεκατίζει το εισόδημά μας. Ενάντια στους εμποροβιομήχανους και τους μονοπωλιακούς ομίλους που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας. Ενάντια στους τραπεζίτες που απειλούν να κατασχέσουν τα σπίτια μας.

 

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Ανακοινωση ΔΑΣ ΕΤΙΤΑ για σχολή Κινηματογράφου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Εν μέσω καλοκαιριού και ενώ έχουν ήδη ψηφιστεί ακόμα πιο αντιδραστικοί νόμοι που...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ

Το πρωί στις  24/7 ένας συνάδελφος εργαζόμενος μεταλλεργάτης, έχασε την ζωή του κάτω από...

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Τραυματισμός εργαζομένου στο λιμάνι στις προβλήτες της COSCO

Λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο δυστύχημα στα ναυπηγεία του Κόρου στη Σαλαμίνα έρχεται να...