Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και η Ένωση Οικοδόμων Ν. Αιτωλ/νίας καταγγέλλουν την άγρια επίθεση καταστολής και τις συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου και η Ένωση Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Συναφή Επαγ/τα Ν. Αιτωλ/νίας καταγγέλλουν σ’ όλους τους εργαζόμενους της περιοχής την άγρια επίθεση καταστολής και τις συλλήψεις συνδικαλιστών του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων , του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και εργαζομένων της επιχείρησης « MARKETIN» (ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ) που διεκδικούσαν το δικαίωμα στην εργασία και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Η ενέργεια αυτή της αστυνομίας αναδείχνει , για μια ακόμα φορά, την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που θέλει τους εργαζόμενους υποταγμένους στη μεγαλοεργοδοσία και στα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Επίσης αναδείχνεται έμπρακτα , για ακόμα μια φορά, τι ετοιμάζει η κυβέρνηση με το νέο νόμο για τα εργασιακά και τη συνδικαλιστική δράση .

Είμαστε στο πλευρό των συλληφθέντων συνδικαλιστών και των εργαζομένων στου ΚΑΡΥΠΙΔΗ , που διεκδικούν τα δίκαιά τους και καλούμε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα να σταθεί στο πλευρό τους.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη θα είναι μια αποφασιστική απάντηση στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στη νέα αντιλαϊκή επίθεση

ΚΑΤΩ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...

Σωματείο Οικοδόμων – Σωματεία Συνταξιούχων Ελασσόνας: Εργατιά-Αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά

Εδώ και δύο εβδομάδες, με οργανωτές τις Ομοσπονδίες και τους Αγροτικούς Συλλόγους που συντονίζονται...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: 16 Δεκέμβρη Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα 6.30μμ ενάντια στον προϋπολογισμό

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ 16 Δεκέμβρη 6.30 μμ στο Σύνταγμα Όλοι στο συλλαλητήριο ενάντια στον νέο...